UncategorizedΑ ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΜΑΛΕΣΙΝΑ-ΛΗΛΑΝΤΙΟ 68-75

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Διπλό παραμονής!

ΜΑΛΕΣΙΝΑ-ΛΗΛΑΝΤΙΟ 68-75

Νίκη που ισοδυναμεί με σωτηρία πέτυχε το Ληλάντιο μέσα στη Μαλεσίνα, με την ομάδα του Γιώργου Βελισσαράκου να επικρατεί με 68-75, κάνοντας ένα μεγάλο διπλό ισάξιο ίσως με εκείνο του πρώτου γύρου μέσα στο Σχηματάρι!

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ, δεν πτοήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο όταν η Μαλεσίνα ήταν εύστοχη από μέση και μακρινή απόσταση και με κύριο όπλο τα επιθετικά ριμπάουντ, πήραν το τεράστιο διπλό, που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, το καθιστούν φαβορί πλέον για την παραμονή.

Η Μαλεσίνα μπορεί να ήταν το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά δεν το έδειξε πάνω στο παρκέ. Οι παίκτες των Νίκα-Θάνου είχαν ένα καλό επιθετικά πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως συγκέντρωση στην άμυνα και παρότι πέτυχαν 40 πόντους δεν μπόρεσαν να πάρουν διαφορά ασφαλείας στο σκορ.

Στο β’ ημίχρονο και κυρίως στην τελευταία περίοδο, η Μαλεσίνα σταμάτησε να βρίσκει το στόχο από την περιφέρεια, οι Βέλλιος και Ιωακείμ ήταν άστοχοι, έχοντας παράλληλα τις ίδιες…ασθένειες με το υπόλοιπο ματς. Χαμένα αμυντικά ριμπάουντ αλλά και αρκετό άγχος πλέον, αφού το Ληλάντιο όχι μόνο ήταν κοντά στο σκορ, αλλά στο 4′ πριν το φινάλε προηγήθηκε με 57-63, με τους  Γρηγοράκη και Πούλο να ευστοχούν σε μεγάλα σουτ έξω από τα 6.75 μ.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι, με επιμέρους σκορ 11-27 στην τελευταία περίοδο πήραν το μεγάλο διπλό και πλέον βλέπουν με μεγάλη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Διαιτητές: Σπυρόπουλος-Μαμασούκα

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-20 ,40-35, 57-48, 68-75.

ΜΑΛΕΣΙΝΑ(Θάνος-Νίκας): Βέλλιος 10 (1), Κανακάρης 5 (1), Βουδούρης, Βίγγος, Παπακωνσταντίνου, Ιωακείμ 20 (2), Κατοπόδης 14 (2), Κοτσιομίτας, Καρφάκης 9, Τούντας 3 (1), Παπαδιάς 7, Μαντζιώρης.

ΛΗΛΑΝΤΙΟ (Βελισσαράκος-Μπρούζος): Ανδρέου, Αντωνόπουλος, Βελισσαράκος 8, Γρηγοράκης 23 (1), Πούλος 13 (2), Σφύρλας, Βεζυρτζόγλου 5, Σταμέλος 6, Αργυρίου 11, Θεοδώρου 9.

 

Σχετικά άρθρα

Οι πρώτες ποινές της ΕΣΚΑΣΕ

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28 Οκτωβρίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Θήβας-Λοκρός 81-74 (photo album)

pannikolaou