UncategorizedΒ ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ

Β’ ΕΣΚΑΣΕ Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΣΤ.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ-Α.Ο.ΚΥΜΗΣ 71-68

Β’ ΕΣΚΑΣΕ Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Νίκη με buzzer-beater του Γανωτή!

ΑΣΤ.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ-Α.Ο.ΚΥΜΗΣ 71-68

Με buzzer-beater  στην εκπνοή του Γανωτή, ο Αστ. Αλιβερίου πήρε τη νίκη απέναντι στον Α.Ο.Κύμης με 71-68 παραμένοντας σε τροχιά play-off!

Οι τυπικά γηπεδούχοι, καθώς το ματς έγινε στον κλειστό της Κύμης, ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκαν με 46-32 έχοντας λύσεις από την περιφέρεια αλλά και κοντά στο καλάθι.

Η συνέχεια όμως ήτα διαφορετική. Ο τραυματισμός του Σέγγου σε συνδυασμό με το φόρτωμα με φάουλ του πολύ καλού σήμερα Αποστόλου, έδωσαν το δικαίωμα στην Κύμη να ροκανίσει τη διαφορά και να μπει ακόμα και στη διεκδίκηση της νίκης.

Η ομάδα του Γεωργίου προσπέρασε ακόμα και με δύο πόντους, με τα πάντα να κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ο Α.Ο.Κ. έχασε την επίθεση στο 68-68 και στα 17′ δευτερόλεπτα ο Αστέρας ξεκίνησε την τελευταία του επίθεση. Το πρώτο σουτ των γηπεδούχων δεν βρήκε τον στόχο, αλλά μετά από επιθετικό ριμπάουντ η μπάλα κατέληξε στην κορυφή στον Γανωτή, που στην εκπνοή με τρίποντο έγραψε το τελικό 71-68!

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Γανωτής είχε μείνει 3 αγώνες χωρίς τρίποντο, αλλά έβαλε το καλό!

Από τους νικητές, μπορεί να ξεχώρισαν ο Γανωτής με το τρίποντο νίκης αλλά και ο Αποστόλου, αλλά πολύ καλή δουλειά στην άμυνα έκανε ο Δροσάτος, ενώ από την Κύμη που φορτώθηκαν με φάουλ οι ψηλοί της ομάδας Μετοχιάτης και Ψαριανός, ξεχώρισε για μια ακόμα αγωνιστική το δίδυμο Τσιαχτάνη-Καραβασίλη.

Διαιτητές: Μαμασούκα-Τσάλλας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-16, 46-32, 54-50, 71-68.

ΑΣΤ.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ (Βογιατζής): Γανωτής 11 (1), Αποστόλου 25 (4), Μάστορης Θ. 14 (1), Σιδερίδης 11, Δροσάτος 4, Σέγγος 4, Χροναίος 2, Μάστορης Ι., Μεϊντάνης, Μάλλιος Ι..

Α.Ο.ΚΥΜΗΣ (Γεωργίου): Κεράτσας 8 (1), Καραβασίλης 20 (1), Τσιαχτάνης 21, Μετοχιάτης 5, Στόϊκος 4, Ψαριανός 2, Δημητρός 2, Δημάς 2, Σπανός 4 (1), Λαγός, Ψαριανός Γ., Μπουζαίος.

 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28 Οκτωβρίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28/10)

pannikolaou

Παίκτης-προπονητής στον Παπάδο Γέρα ο Καραδόπουλος

pannikolaou