Β’ ΕΣΚΑΣΕ Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Μπορεί και χωρίς ψηλούς!
ΦΑΛΑΡΑ-ΠΡΩΤΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ 42-58
Οι Μπέλλης και Φαλιάς ήταν απόντες για τον Πρωτέα Λαμίας αλλά η ομάδα του Μελισσάρη μπορεί να δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, όμως βρήκε το δρόμο της και πήρε το διπλό απέναντι στα Φάλαρα με 42-58.
Το πρόβλημα στα ριμπάουντ λόγω των απουσιών ήταν δεδομένο, αλλά με ομαδική δουλειά ο Πρωτέας βρήκε τις λύσεις κατακτώντας το διπλό που τον διατηρεί σε τροχιά ανόδου.
Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 27-36 με τους φιλοξενούμενους στη συνέχεια να είναι άστοχοι από μέση απόσταση και τα Φάλαρα να κάνουν πολύ καλή εμφάνιση δείχνοντας πως μπορούν να επιστρέψουν στο ματς.
Τελικά, η αφλογιστία των παικτών του Λαχανά στην τελευταία περίοδο όταν και σημείωσαν μόλις 3 πόντους, έδωσαν την ευκαιρία στον Πρωτέα να ξεφύγει στο σκορ, να πετύχει ένα επιμέρους σκορ 3-13 και να πάρει τελικά τη νίκη με 42-58.
Διαιτητές: Χριστοδούλου-Γερονικολός.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-22, 12-14, 12-9, 3-13.
ΦΑΛΑΡΑ (Λαχανάς): Ρουκουτάκης, Κωστούλας 6, Παπανικολάου 4, Μπούρχας, Δημητρίου Ι. 9, Καραϊναίος 2, Καρακώστας 4, Λαϊνάς 11, Ντινόπουλος 6, Χρυσαφόπουλος.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ (Μελισσάρης): Κωστής 2, Αλεξίου, Μαλλισιώβας 14, Πολύμερος 15 (1), Τσουκαλάς, Κωνσταντίνου 4, Τριανταφυλλίδης 14 (1), Συκιώτης, Ρήγας, Αναγνωστόπουλος 8.