Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του στο μεγάλο ντέρμπι με την Ιτέα, ήταν ο κόουτς του Μάκαρου Άμφισσας Νίκος Παπούλιας, που τόνισε στις δηλώσεις του:’Ξεκινήσαμε καλά το ντέρμπι, είχαμε τον έλεγχο αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο τα 4 τρίποντα του Πράππα μας αποσυντόνισαν. Στη γ΄περίοδο δεν είχαμε λογικές επιθέσεις, ο αντίπαλος πέρασε μπροστά, αλλά παρά το νεαρό της ηλικίας των παικτών μου, δείξαμε μεγάλη μπασκετική ωριμότητα και πήραμε τη νίκη χάρη στο πείσμα που διαθέτουν αυτοί οι παίκτες.
Καθοριστικό σημείο ήταν η κίνηση που βγάλαμε για να σουτάρει το τρίποντο ο Μαμαρέλης. Εμείς πιστεύουμε τόσο στον Μαμαρέλη όσο και στον Κυριακίδη και είμαι σίγουρος ότι αν δεν του έκαναν φάουλ, θα είχε βάλει το τρίποντο. Πιστεύουμε σε αυτός τους δύο παίκτες και είμαστε χαρούμενοι που αποτελούν μέλη της ομάδας μας.
Τώρα θέλουμε τη νίκη απέναντι στον Άρη το ερχόμενο Σάββατο και ο στόχος μας είναι να φτάσουμε το συντομότερο δυνατό στις 9 νίκες που αποτελούν κλειδί για την παραμονή.
Έχουμε 7 από τους 12 παίκτες κάτω των 19 ετών, δίνουμε μεγάλη βάση στις νεαρές ηλικίες και θα συνεχίσουμε το ίδιο να κάνουμε για την ομάδα και την πόλη μας.
Θέλω να ευχαριστήσω, τον υπέροχο κόσμο μας που μας συμπαραστάθηκε και σήμερα αλλά και εσάς που είστε κοντά στο τοπικό μπάσκετ. Σας έχουμε ανάγκη και σας ευχαριστούμε που τιμάτε το άθλημα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο’.