B ΕΣΚΑΣΕ Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΣΚΑΣΕ

Ανακοίνωση της Ερέτριας με αποδέκτη την ΕΣΚΑΣΕ

Η Ερέτρια πέρασε χθες ένα γολγοθά, όχι τόσο για να φτάσει μέχρι την Ιστιαία, αλλά κυρίως για να μπορέσει να επιστρέψει πίσω, τη στιγμή που ο δρόμος στον Άγιο ήταν ολισθηρός, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Η διοίκηση της ομάδας, έστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση στο eviabasket.gr μέσω της οποίας εκφράζει τα παράπονά της, αλλά ταυτόχρονα ζητάει και απαντήσεις στα ερωτήματα που απευθύνει με αποδέκτη της ΕΣΚΑΣΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣΚ Ερέτριας: ‘Σήμερα δυστυχώς καταφέραμε 1 παιχνίδι μπάσκετ να γίνει παιχνίδι επιβίωσης…Αρχικά το ραντεβού της ομάδας ήταν στις 11 για να ξεκινήσουμε με λεωφορείο για Ιστιαία μέσα απ’την Εύβοια αλλά ο οδηγός μας ενημερώνει ότι μεγάλα οχήματα δεν ανεβαίνουν πάνω λόγω ισχυρής χιονόπτωσης και δεν αναλαμβάνει να μας πάει! Αμέσως ενημερώνουμε την ΕΣΚΑΣΕ για τις πληροφορίες που έχουμε για ισχυρή χιονόπτωση στον Άγιο και μας πληροφορούν οτι πρέπει να πάμε από Αρκίτσα αλλιώς θα μηδενιστούμε!

Ξεκινάμε με 4 Ι.Χ. να προλάβουμε τον 13:00 το Φέρυ απο Αρκίτσα και στο ύψος της Θήβας είχε κλείσει η τροχαία τον δρόμο γιατί είχαν μπλόκα οι αγρότες και έπρεπε να ακολουθήσουμε 1 κομβόι αυτοκινήτων με ουρές χιλιομέτρων και αυτομάτως το Φέρυ τον 13:00 ήταν πολύ δύσκολο να το προλάβουμε! Επικοινωνούμε με την ΕΣΚΑΣΕ για να ενημερώσουμε και η απάντηση της ήταν ότι άμα δεν πάμε θα μηδενιστούμε και θα τιμωρηθούμε και με -1 απ’ την βαθμολογία. Μετά από λίγο σε άλλη μία επικοινωνία που είχαμε μας λένε να πάρουμε τον 15:00 φέρυ και το ματς θα μεταφερθεί για τις 17:00. Αναγκαστικά εμείς και με τον φόβο μηδενισμού συμφωνούμε και συνεχίζουμε την πορεία μας προς Αρκίτσα στην οποία καταφέραμε να φτάσουμε στις 14:15.

Μία απόσταση 1:30 ωρας απ’την Ερέτρια την κάναμε 2:45 λόγω της παράκαμψης από τα μπλόκα των αγροτών. Φτάνουμε στο γήπεδο της Ιστιαίας 16:20 και με -3 βαθμούς μέσα στο γήπεδο (απορούμε πως δεν είχε κανέναν τραυματισμό καμία απ’τις 2 ομάδες λόγω ψύχους) ξεκινάμε το ζέσταμα. Μετά από 1 καταπληκτικό αγώνα χάσαμε 90-82 στην παράταση. Αλλά η ταλαιπωρία μας δεν τελειώνει εδώ. Ξεκινάμε στις 19:15 απ’το γήπεδο της Ιστιαίας και φτάσαμε στην Ερέτρια 00:15! Λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης μας ενημερώνει η τροχαία Μαντουδίου οτι χωρίς αλυσίδες δεν γίνετε να κατεβούμε! Με μεγάλη αγωνία ψάχναμε σε όλα τα βενζινάδικα σε Ιστιαία και Αιδηψο αλυσίδες για να μπορέσουμε να κατεβούμε αλλά μάταια και τελικά βρίσκουμε σε 1 super market και ξεκινάμε προς Αγιο. Όταν φτάσαμε οι δρόμοι ήταν παγωμένοι και με την βοήθεια των αλυσίδων μετα από πολλές στάσεις για να τις φτιάχνουμε καταφέραμε να περάσουμε και αυτον τον σκόπελο και να φτάσουμε σπίτια μας σώοι… Και τα ερωτήματα είναι πολλά!!!

1ον Γιατί η ΕΣΚΑΣΕ να μην είναι δίπλα στα σωματεία και να ακούσει τα αντικειμενικά προβλήματα που είχαμε και να αναβάλει το παιχνίδι?

2ον Γιατί να γίνει το παιχνίδι σε γήπεδο που είχε -3 βαθμούς κελσίου και κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα τον παιχτών?

3ον Γιατί η ΕΣΚΑΣΕ δεν σκέφτηκε και την επιστροφή της ομάδας μας που αναγκαστικά έπρεπε να γίνει από Άγιο γιατί δεν είχε φέρυ στις 7 και έπρεπε να περάσουμε όλη αυτή την δοκιμασία??? Και ευτυχώς που βρήκαμε αλυσίδες και γυρίσαμε!! Αλλιώς θα είχαμε μείνει σε καμιά στροφή και θα περιμέναμε βοήθεια μέσα στο χιόνι και τον παγετό. Όλοι είμαστε άτομα που έχουμε τις οικογένειες μας, άλλοι έχουν παιδιά, άλλοι είχαν βραδινές δουλειές και δεν πήγανε….

4ον Γιατί το παιχνίδι της Α.Α Ιστιαίας για την Γ ΕΣΚΑΣΕ σωστά αναβλήθηκε και το δικό μας έπρεπε να γίνει οπωσδήποτε με οποιοδήποτε τρόπο? Για ποιο λόγο να γίνονται όλα αυτά?? Επειδή κάποιοι παίρνουν αποφάσεις απ’τα γραφεία τους και δεν σκέφτονται πιο σφαιρικά κάποια πράγματα και με τον μπαμπούλα του μηδενισμού μας αναγκάσανε να πάμε και να περάσουμε όλη αυτή την ταλαιπωρία και την αγωνία μέχρι να φτάσουμε σπίτια μας μετά από 13 ώρες στους δρόμους…Στην Θεσσαλονίκη να παίζαμε θα είχαμε γυρίσει πιο γρήγορα!!! Αυτοί είναι οι προβληματισμοί μας και την επόμενη φορά περιμένουμε καλύτερη αντιμετώπιση από τους ανθρώπους της ΕΣΚΑΣΕ και να μην μας συμπεριφέρονται σαν τον φτωχό τους συγγενή που δεν του δίνουν σημασία!! Και δόξα τον Θεό δεν φοβόμαστε να μην παίξουμε με καμία ομάδα γιατί μπορεί κάποιοι να πουν ότι ψάχναμε να βρούμε πρόφαση και να μην παίξουμε το παιχνίδι σήμερα….’.

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Πάει για μετά το Πάσχα ο αγώνας ΓΑΣ Βασιλικού-ΠΑΠΕΛ

pannikolaou