Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ

Β’ ΕΣΚΑΣΕ Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ 46-49

Β’ ΕΣΚΑΣΕ Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Καπάρωσε την πρωτιά!

ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ 46-49

Νικήτρια στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Χαλκίδας η Παναγίτσα που επικράτησε με 46-49 της ΑΓΕ Χαλκίδας, εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Το ματς δεν είχε ποιότητα όπως φαίνεται και από το τελικό σκορ, είχε όμως σασπένς με τα πάντα να κρίνονται στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Στο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με 23-23, με την ΑΓΕΧ να παίρνει οριακό προβάδισμα στη γ’ περίοδο με 34-31.

Στα τελευταία λεπτά κρίθηκαν τα πάντα. Με το σκορ 46-46 η ΑΓΕ Χαλκίδας έκανε δύο φορές λάθος στην επαναφορά, στέλνοντας την Παναγίτσα στη γραμμή των ελευθέρων βολών.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε αυτό το σημείο 3/6 βολές με τους Αγγέλου, Τσατσαρώνη, Ιωάννου να πετυχαίνουν από μία, για να πάρει τελικά τη νίκη η Παναγίτσα με 46-49.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως ήταν επίσης ένα ντέρμπι με πολλές απουσίες. Οι νικητές αγωνίστηκαν χωρίς τους τραυματίες Σεβαστόπουλο, Κωνσταντίνου, ενώ άρρωστοι έπαιξαν οι Σαράπης, Ιωάννου και Ματθαίου. Από την ΑΓΕΧ έπαιξε μόνο στη δ’ περίοδο ο τραυματίας (εξάρθρωση στο δάχτυλο) Αργυρίου.

Διαιτητές: Μασλατζίδης Ι.-Χατζής.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 8-11, 15-12, 11-8, 12-18.

ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Λασπάς): Καραμαλέγκος 4, Χουλιαράς, Κύρκος 4, Τσάλλας 3 (1), Τσιώλης 15, Λασπάς 2, Αργυρίου 3 (1), Στεφανίδης, Κόφφας 6, Ρήγας 6, Γκουλιώνης 2.

ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ (Μιχαήλ): Αγγέλου 1, Ιωάννου 3, Καρυστινός 9 (2), Δέδες 14, Σαράπης 5, Γρίλλιας 5 (1), Τσατσαρώνης 10, Ματθαίου 2.

* Σε νεότερη ανάρτηση θα ακολουθήσει photo album από τον αγώνα ΑΓΕ Χαλκίδας -Παναγίτσα.

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΣΚΑΣΕ: ΓΑΣ Βασιλικού-Ληλάντιο 75-55 (photo: Άγγελος Αγαπητός)

pannikolaou

Κλήρωση Β’ ΕΣΚΑΣΕ (playoffs)

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Βαθμολογία & σκόρερς (14η αγωνιστική-Τελική)

pannikolaou