Assists and dunks Uncategorized

Της (Γ’) ΕΣΚΑΣΕ τα…καμώματα!

Συνηθίζεται όλα αυτά τα χρόνια, όταν γίνονται οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων σε οποιοδήποτε άθλημα, οι ομάδες να κάνουν τον προγραμματισμό τους για την αγωνιστική χρονιά που ακολουθεί.

Πόσο μάλλον, όταν φτάνει ένα πρωτάθλημα στο παρά ένα για να ξεκινήσει, όπως αυτό της Γ’ ΕΣΚΑΣΕ, που αναβλήθηκε αγώνας μετά από αίτημα ομάδας να αλλάξει όμιλο μετά την παραίτηση από το πρωτάθλημα της Λίμνης!

Όσο και αν φαίνεται περίεργο, έτσι έγινε με τον Παπαθεοδώρου να ζητάει την αναβολή του αγώνα στην Κάρυστο ώστε να πάρει απόφαση η Ένωση επί του αιτήματος της ομάδας της Χαλκίδας!

Και αν ο καθένας στη σημερινή εποχή μπορεί να ζητάει και να λέει ότι θέλει σε μια παρεξηγημένη Δημοκρατία που ζούμε, το ερώτημα είναι για ποιο λόγο η ΕΣΚΑΣΕ ανέβαλε αγώνα πρωταθλήματος και με ποιο σκεπτικό.

Ο Παπαθεοδώρου, ισχυρίζεται πως άδειασε μια θέση στον πρώτο όμιλο και μπορεί να μετακομίσει εκεί, ώστε να αποφύγει τα ταξίδια στην Κάρυστο και τα Στύρα.

Ο άλλος όμιλος βέβαια έχει ταξίδι στην Ιστιαία αλλά αυτό μικρή σημασία έχει…

Αλλά ακόμα και έτσι αν ήταν και εάν πραγματικά υπήρχε οικονομικό όφελος με την μετακόμιση, γιατί να μην γίνει κάτι αντίστοιχο για τον Αίαντα Αυλίδας και τον ΟΚ Αυλίδας, ομάδες και αυτές του διευρυμένου Δήμου Χαλκιδέων…

Εν κατακλείδι, η ΕΣΚΑΣΕ με την απόφασή της και μόνο να εξετάσει το αίτημα του Παπαθεοδώρου υποβαθμίζει το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, αλλά και την κλήρωση που έκανε προ ολίγων ημερών.

Σίγουρα, η παραίτηση της Λίμνης είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αλλά η λύση που πάει να βρεθεί το διογκώνει. Άραγε, στην Κάρυστο πως αισθάνθηκαν όταν άκουσαν για τον λόγο της αναβολής του αγώνα τους θα ήθελα να μάθω…

Α, και κάτι τελευταίο. Παιχνίδι στην Κάρυστο 8 το βράδυ της Κυριακής με την φιλοξενούμενη ομάδα από τη Χαλκίδα, που έχει να κάνει δίωρο ταξίδι επιστροφής σε ένα δρόμο-καρμανιόλα και με τις δεδομένες καιρικές συνθήκες, δεν ορίζεται ποτέ. Αυτός έπρεπε να ήταν κανονικά ο μοναδικός λόγος της αναβολής…

Παναγιώτης Νικολάου

Σχετικά άρθρα

Όλα τα Casino Online

pannikolaou

Πολύ καλός ο Χαντζής στην πρώτη νίκη των Dubai Falcons!

pannikolaou

Σχολικοί αγώνες Ν. Ευβοίας: Ξεκίνημα με νίκες για 1ο ΕΠΑΛ, ΓΕΛ Ν. Αρτάκης & ΓΕΛ Βαθέος Αυλίδας!

pannikolaou