Over play Uncategorized

29.016 επισκέπτες το Σαββατοκύριακο!

 

 

στατιστικα

Για μια ακόμα φορά, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του μπάσκετ σε όλη την περιφέρεια και όχι μόνο, που από την πρώτη μέρα που ανεβάσαμε το eviabasket.gr μας ακολουθούν πιστά, σε κάθε μας βήμα, που πάντα έχει στόχο τη γρήγορη και αντικειμενική ενημέρωση.

Αυτό το Σαββατοκύριακο που πέρασε, κάναμε το δικό μας νέο ρεκόρ, με 29.016 επισκέπτες (11.958 το Σάββατο & 17.058 την Κυριακή όπως φαίνεται και στον πίνακα αν πατήσετε πάνω) και πλέον βάζουμε στόχο το επόμενο!

Ήδη, το eviabasket.gr σε 5 μόλις μήνες λειτουργίας, βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις της περιφέρειας, ακόμα και σε σύγκριση με site γενικού περιεχομένου (πολιτικού), αλλά και σε σχέση με αθλητικά site που ασχολούνται με όλα τα σπορ.

Το εγχείρημα στις αρχές της δημιουργίας του eviabasket.gr εμπεριείχε ρίσκο, αλλά και πίστη για καλό αποτέλεσμα.

Ρίσκο, γιατί είναι επικίνδυνο να ασχολείσαι μόνο με ένα άθλημα, αλλά και πίστη γιατί πάντα μέσα μας είχαμε την πεποίθηση ότι το μπάσκετ είναι το άθλημα που εκφράζει όλους τους Έλληνες με δυσανάλογη προβολή σε σχέση κυρίως με το ποδόσφαιρο και με κριτήριο τις επιτυχίες του κάθε αθλήματος.

Τώρα, λίγους μόνο μήνες μετά τη δημιουργία του eviabasket.gr, αισθανόμαστε δικαιωμένοι όχι μόνο για την επιλογή μας, αλλά γιατί με ξεκάθαρα νούμερα φαίνεται πως είμαστε πολλοί αυτοί που αγαπάμε την…πορτοκαλί θεά!

Για άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες επισκέπτες και από εμάς μια υπόσχεση-δέσμευση, για ακόμα καλύτερη συνέχεια με κάλυψη όλων των αγώνων της Ένωσης!

Παναγιώτης Νικολάου

 

 

Σχετικά άρθρα

Πολύ καλός ο Χαντζής στην πρώτη νίκη των Dubai Falcons!

pannikolaou

Σχολικοί αγώνες Ν. Ευβοίας: Ξεκίνημα με νίκες για 1ο ΕΠΑΛ, ΓΕΛ Ν. Αρτάκης & ΓΕΛ Βαθέος Αυλίδας!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβολή στο ΓΑΣ Άμφισσας-Πρωτέας Σχημ. λόγω συμμετοχής Χαντζή στη Rising Stars South

pannikolaou