Α ΕΣΚΑΣΕ

Διαμαρτυρία Μαλεσίνας

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ντάνου είχε η Μαλεσίνα, βγάζοντας μάλιστα ανακοίνωση στην οποία ζητάει την εξαίρεση του συγκεκριμένου ρέφερι από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας τους.

Αναλυτικά:

Στον χθεσινό αγώνα της ομάδας μας στην Ιστιαία με τον Τελεθριακό, εκτός από την αντίπαλη ομάδα αντιμετωπίσαμε μια πολύ κακή διαιτησία από τον κ.Ντάνο, με αποτέλεσμα να χάσουμε ένα αγώνα που ελέγχαμε από την αρχή έως το τέλος. Είδαμε για πρώτη φορά να σφυρίζονται κατ’ επανάληψη 3 δευτερόλεπτα σε παίκτες μας. Είδαμε τον Τριανταφύλλου, τον μοναδικό ψηλό των αντιπάλων μας, να μην χρεώνεται με φάουλ, αν και κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται από νωρίς στον πάγκο της ομάδας του.

Το αποκορύφωμα, ήταν το καθαρό κλέψιμο της μπάλας παίκτη μας πάνω στον Γ.Ρουμελιώτη, που σφυρίχτηκε φάουλ υπέρ του Τελεθριακού, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό σκορ, ενώ προς τιμήν του ο παίκτης του Τελεθριακού είπε πως η φάση ήταν καθαρή. Στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα που ξεκίνησε η τελευταία μας επίθεση, έγιναν δύο καθαρά φάουλ πάνω στον Βέλλιο που δεν σφυρίχτηκαν, για να χάσουμε τελικά τον αγώνα. 

Θέλουμε να τονίσουμε πως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα ή παράπονο από το σωματείο του Τελεθριακού. Ίσως όμως, τα παράπονά τους την περασμένη αγωνιστική για τον αγώνα τους στην Αρτάκη, να ισορρόπησαν χθες με την κατάφωρη αδικία της ομάδας μας. 

Θέλουμε επίσης να κάνουμε γνωστό σε όποιον δεν το γνωρίζει, πως η Μαλεσίνα δεν είναι χθεσινή ομάδα στο χώρο του μπάσκετ, είμαστε μια ομάδα που προάγει το άθλημα, έχοντας 120 παιδιά στις ακαδημίες μας. 

Έχουμε χάσει καθαρά στην έδρα μας από την Αυλίδα, έχουμε χάσει από το Ληλάντιο και έχουμε δώσει συγχαρητήρια σε αντιπάλους και διαιτητές. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε το ίδιο και σήμερα. Αντίθετα, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ζητήσουμε την εξαίρεση του κ.Ντάνου από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας μας’.

Εκ του Δ.Σ. της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Η μάχη της παραμονής! Ο Πρωτέας Σχηματαρίου κρατάει την τύχη στα χέρια του

pannikolaou

Euroleague final-4: Ο Χρήστος Μωραΐτης σχολιάζει τον ημιτελικό Ολυμπιακός-Εφές 74-77

pannikolaou

Ποινή 15 ημερών σε Βαγγ. Ματσαγγούρα, έγγραφη επίπληξη σε Άρη Αμφίκλειας & Μαλεσίνα

pannikolaou