Uncategorized Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ-ΣΥΛΛΑΣ 76-27

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Διαδικαστικό ζήτημα…

ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ-ΣΥΛΛΑΣ 76-27

Εύκολο έργο, όπως αναμενόταν άλλωστε, είχε ο Άρης Θηβών που επικράτησε με 76-27 του ουραγού Σύλλα επιστρέφοντας στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο αγώνας βέβαια δεν αντέχει σε κριτική, καθώς η δεδομένη διαφορά δυναμικότητας έγινε ακόμα μεγαλύτερη από τη στιγμή που ο Σύλλας ταξίδεψε στη Θήβα με 11 παίκτες εκ των οποίων οι 8 ήταν από το παιδικό-εφηβικό, ενώ απουσίαζαν και οι Στέφανος και Θοδωρής Μαυροζούμης. Αντίθετα, το παρών έδωσαν για πρώτη φορά φέτος με την αντρική ομάδα του Σύλλα οι Κων/νος Μαυροζούμης και Παπακοσμάς!

Ο Σωτ.Γερμανός από την πλευρά του, μοίρασε το χρόνο συμμετοχής, έδωσε πρωτοβουλίες στους δικούς του πιτσιρικάδες, κρατώντας στον πάγκο τους βασικούς του, όπως για παράδειγμα τον Παπάνογλου που έπαιξε ελάχιστα σημειώνοντας μόλις ένα τρίποντο!

Διαιτητές: Χαϊνά-Τσάμης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-8, 24-5, 10-11, 18-3.

ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ (Γερμανός): Χαρατσής 4 (1), Λυμπερίου, Κουτσοβασίλης 9, Καραδόπουλος 3, Βρακάς 2, Σκυριανός 15, Κλούρας 10, Μανώλας 18, Πέττας, Σολομωνίδης 9 (2), Παπάνογλου 3 (1), Χάλιος 3.

ΣΥΛΛΑΣ (Φώτου): Μαυροζούμης, Πολίτης 18 (4), Φώτου, Νιάρχος 4, Παπαγεωργίου, Παπασταμάτης, Χράπαλος, Παπακοσμάς, Αθανασίου, Αγαπητός, Ματάκιας 5.

 

 

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou