Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ-ΜΑΛΕΣΙΝΑ 67-66

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Θρίλερ με…παράπονα!

ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ-ΜΑΛΕΣΙΝΑ 67-66

Μεγάλο ντέρμπι σήμερα το πρωί στην Ιστιαία, με τον Τελεθριακό να παίρνει τη νίκη με 67-66 και τη Μαλεσίνα να έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία των Ντάνου (κυρίως) και Χριστοδούλου.

Τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και στα τελευταία καθοριστικά δευτερόλεπτα, με τον Γιώργο Ρουμελιώτη με 2/2 βολές να διαμορφώνει το τελικό 67-66 υπέρ των νεοφώτιστων.

Αυτή η φάση, αλλά και μια ακόμα στην τελευταία επίθεση των φιλοξενουμένων, ήταν η αιτία για να ξεσπάσουν παράπονα από πλευράς Μαλεσίνας για τους διαιτητές.

Όσο για το ματς, ήταν ντέρμπι από την αρχή, με τη Μαλεσίνα να έχει ένα μικρό αλλά σταθερό προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε με 30-37.

Ο Τελεθριακός βρήκε λύσεις στη συνέχεια κυρίως με τον Γ.Ρουμελιώτη, πλησίασε στο σκορ και στο τέλος ήταν ξεκάθαρο ότι τα πάντα θα κρίνονταν στις λεπτομέρειες.

Στα 10′ δευτερόλεπτα με το σκορ 65-66 ο Γιώργος Ρουμελιώτης κέρδισε φάουλ από τον Κατοπόδη με τους φιλοξενούμενους να υποστηρίζουν πως ήταν καθαρό κλέψιμο.

Ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, ψύχραιμος από τη γραμμή των βολών, με 2/2 έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με 67-66.

Στην τελευταία επίθεση της Μαλεσίνας, ο Βέλλιος πήγε σε ντράϊβ, δεν βρήκε το στόχο, με το 67-66 να είναι το τελικό αποτέλεσμα και με τους φιλοξενούμενους να ζητάνε εκ νέου φάουλ από τους διαιτητές.

Στα αξιοσημείωτα, πως αυτό το ματς ήταν το πρώτο που ο Ανέστης Δαδίτσιος τέθηκε αντιμέτωπος με την Μαλεσίνα στην οποία διατέλεσε όλα αυτά τα χρόνια προπονητής, κατακτώντας το ροζ φύλλο αγώνος σε ματς-θρίλερ!

Επίσης, ο Τελεθριακός μπορεί να πήρε τη νίκη, αλλά η Μαλεσίνα κράτησε την διαφορά σε πιθανή ισοβαθμία στο μέλλον, έχοντας επικρατήσει με 72-70 στο ματς του πρώτου γύρου.

Διαιτητές: Ντάνος-Χριστοδούλου.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-16, 16-21, 18-15, 14-14.

ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ (Δαδίτσιος): Ρουμελιώτης Σ., Ρουμελιώτης Θ. 5 (1), Ρουμελιώτης Γ. 25 (2), Καστάνας 2, Ρουμελιώτης Α., Τζελέπης 6, Μιχαηλίδης 8 (2), Μπόλαμτης 12 (2), Δήμου, Φακίτσας 2, Τριανταφύλλου 7.

ΜΑΛΕΣΙΝΑ (Θάνος-Νίκας): Βέλλιος 23, Κανακάρης 16 (4), Βασιλείου, Τούντας, Κατοπόδης 3, Κοτσιομίτας, Κατσαγάνης, Βουδούρης 3 (1), Καρφάκης 2, Παπακωνσταντίνου, Μαντζιώρης 2.

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou