Uncategorized Α2

Βασ.Μπρατσιάκος:’Αξίζουμε να είμαστε στο κορυφαίο επίπεδο’

Στο άγχος μετά τις δύο κολλητές ήττες και στην πίεση της ομάδας για να αποδείξει πρώτα στον εαυτό της, ότι αξίζει να βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο, στάθηκε ο κόουτς του Γ.Σ.Κύμης Βασίλης Μπρατσιάκος μιλώντας στο eviabasket.gr μετά το νικηφόρο αγώνα με τους Μαχητές Πεύκων. Παράλληλα, άφησε αιχμές και για όσους μιλάνε για μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων της Α2. Αναλυτικά ο Χαλκιδέος κόουτς δήλωσε:Ήταν μια περίεργη εβδομάδα για εμάς, καθότι μέσα σε λίγες ώρες έπρεπε να ξεπεράσουμε τα δύο άτυχα αποτελέσματα και να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι δεν ξεχάσαμε το μπάσκετ που ξέρουμε, ούτε τον τρόπο να κερδίζουμε.

Σε κάποια ματς όπως αυτό απέναντι στα Πεύκα, είσαι εσύ εναντίον του εαυτού σου και πρέπει να αποδείξεις πρώτα σε αυτόν και μετά σε όλους τους άλλους, ποιος είσαι και ότι πραγματικά αξίζεις να βρίσκεσαι σε τόσο υψηλό και απαιτητικό επίπεδο. 

Όσο και αν κάποιοι, για τους δικούς τους σκοπούς, προσπαθούν να μας πείσουν ότι υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές μεταξύ κάποιων ομάδων με κάποιες άλλες, εγώ θα πω ότι κοιτώντας προσεκτικά τα ρόστερ, σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν έχουν σπουδαίους παίκτες και προπονητές και καμιά νίκη ή ήττα δεν αποτελεί υπέρβαση ή καταστροφή για κανέναν.

Στα παρκέ της Α2 φέτος παίζονται τρομερά ματς και όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους ανά πάσα στιγμή. Όσο αφορά το ματς με τα Πεύκα, έγινε ένα σκληρό παιχνίδι με τις άμυνες να πρωταγωνιστούν. Ξεφύγαμε αρκετές φορές πάνω από 10 πόντους, άλλα δεν καταφέραμε να κρατήσουμε ή και να αυξήσουμε τη διαφορά για δεύτερο συνεχόμενο ματς. Θα το βρούμε το λάθος και θα το διορθώσουμε. Άλλωστε για αυτό δουλεύουμε όλοι μαζί κάθε μέρα. Σημασία έχει η νίκη και ότι ξαναμπήκε η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών. Άλλωστε, όπως έχω πει, όποιος είναι ενωμένος, δυνατός και με καλή ψυχολογία και σκέψη ως το τέλος, αυτός θα είναι και ο τελικός νικητής’.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Play out: Ζωντανός για την παραμονή! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 71-70

pannikolaou

Α2 Elite League: Σπουδαία νίκη και 2-2! Ερμής Σχηματαρίου-Ελευθερούπολη 73-60

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (21/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou