Β ΕΣΚΑΣΕ Β ΟΜΙΛΟΣ

Β’ ΕΣΚΑΣΕ Β’ΟΜΙΛΟΣ: ΦΑΛΑΡΑ-ΕΚΠ.ΜΠΟΥΚΑΛΗ 57-45

Β’ ΦΑΛΑΡΑ Β’ΟΜΙΛΟΣ

Πήρε το ματς, αλλά το χάνει στα χαρτιά!

ΦΑΛΑΡΑ-ΕΚΠ.ΜΠΟΥΚΑΛΗ 57-45

Τα Φάλαρα πήραν τη νίκη απέναντι στα Εκπ.Μπούκαλη με 57-45 κάνοντας άλμα παραμονής, αλλά η μη χρησιμοποίηση μικρού, όπως ορίζουν οι κανονισμοί, τον θέτουν απέναντι σε ένα πιθανό μηδενισμό και σε άμεσο κίνδυνο υποβιβασμού!

Οι γηπεδούχοι, σύμφωνα με τα όσα είπαν στο eviabasket.gr, πριν τον αγώνα μίλησαν με την αντίπαλη ομάδα και τους διαιτητές, ώστε να γίνει το ματς, πήραν τη σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών, αλλά μετά τη λήξη της συνάντησης τα Εκπ.Μπούκαλη υπέβαλαν ένσταση και θεωρείτε σχεδόν βέβαιο πως θα την κερδίσουν, παίρνοντας το ματς στα χαρτιά με 0-20!

Για την ιστορία, ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, με καλές άμυνες, τους φιλοξενούμενους καλύτερους στο πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν με 24-30 και τα Φάλαρα με μια εντυπωσιακή τρίτη περίοδο όταν με επιμέρους σκορ 19-5 πέρασαν μπροστά στο σκορ, επικρατώντας τελικά με 57-45.

Διαιτητές: Ζάχος-Σαμαράς.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 7-15, 17-15, 19-5, 14-10.

ΦΑΛΑΡΑ (Λαχανάς): Λαϊνάς 2, Καρανίκας 4, Δημητρίου 17 (5), Καραπέτσας 16, Ντινόπουλος 6, Κωστούλας 12 (2), Παπανικολάου, Καρανάϊος.

ΕΚΠ.ΜΠΟΥΚΑΛΗ (Στεργίου): Γρανιτσιώτης 10, Μπαλατσούκας, Παπαδημητρίου 5, Φούρλας 8, Τζελέπης 6 (1), Πάνος 12 (1), Λάππας 2, Αρσενίου, Βάρσος.

*Οι διαιτητές αναφέρουν στο φύλλο αγώνος: ‘Η α’ ομάδα δεν έπαιξε με μικρό στο πρώτο ημίχρονο όπως ορίζουν οι κανονισμοί’.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Άρης Αμφίκλειας-Αλίαρτος 72-62 (video)

pannikolaou

Κλήρωση Β’ ΕΣΚΑΣΕ (playoffs)

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Άρης Αμφίκλειας-Αλίαρτος (photo album)

pannikolaou