ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΝΑΓ.ΛΑΜΙΑΣ 41-39

ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Πρωταθλητής ο Απόλλωνας Χαλκίδας!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΝΑΓ.ΛΑΜΙΑΣ 41-39

Πρωταθλήτρια Νεανίδων αναδείχθηκε και φέτος η ομάδα του Απόλλωνας Χαλκίδας, με τις παίκτριες της Κοροβέση να επικρατούν στον σημερινό τελικό της Αναγέννησης Λαμίας με 41-39, σε ένα αγώνα-θρίλερ, που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Το ματς είχε πολλές ανατροπές, με τον Απόλλωνα να είναι μπροστά στο ημίχρονο με 22-21 και την Αναγ.Λαμίας με επιμέρους σκορ 6-13 να περνάει μπροστά στο τέλος της γ’ περιόδου με 28-34.

Ο Απόλλων όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και με σουτ από την περιφέρεια που δεν τα συναντάς εύκολα σε αυτές τις κατηγορίες, μπήκε εκ νέου στη διεκδίκηση της κούπας.

Συνολικά, οι πρωταθλήτριες πέτυχαν 6 τρίποντα στον τελικό, με την Στεφάνου να πετυχαίνει τρία και την Σασσάνη στα 10′ δευτερόλεπτα με εύστοχο σουτ τριών πόντων μετά από άριστη κυκλοφορία της μπάλας να γράφει το 41-38.

Τίποτα όμως δεν είχε τελειώσει, καθώς στα 3′ δευτερόλεπτα η Χαλδούπη κέρδισε φάουλ πάνω στο τρίποντο, έχοντας δικαίωμα για 3 βολές!

Έβαλε την πρώτη, έχασε όμως τις δύο επόμενες, με τον Απόλλων Χαλκίδας να πανηγυρίζει τον τίτλο του πρωταθλητή με τελικό σκορ 41-39!

Διαιτητές: Ντάνος-Γερονικολός.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-14, 11-7, 6-13, 13-5.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Κοροβέση): Πανουργιά, Γεωργίου Α., Φουντουλάκη, Βυθούλκα, Μέη, Καδδίτη, Ιωάννου 9, Ταστσίδη 2, Γιαπλέ Ρ., Βάρκα 7 (1), Στεφάνου 12 (3), Δαϊναβά, Σασσάνη 7 (2), Πόγκα 4, Γεωργίου Μαρ., Γιαπλέ Β.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΑΜΙΑΣ  (Κουμπούρας): Κοντογιώργη, Ντζάθα 3, Αργυροπούλου, Γεωργαντά 9, Κυργιώργη, Πανουργιά 4 (1), Καραγιάννη, Αντωνοπούλου 16, Κοντογεώργου, Χαλδούπη 7.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21/4)

pannikolaou

Γυναικείο μπάσκετ: Απόλλων Χαλκίδας και…Στερεάς Ελλάδας!

pannikolaou