Uncategorized Α ΕΣΚΑΣΕ

Το computer της Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας έφτασε αισίως στην 19η αγωνιστική, με το νεδιαφέρον πλέον να επικεντρώνεται στις τελευταίες στροφές στην ουρά της βαθμολογίας και την αποφυγή του υποβιβασμού, καθώς στο…πάνω διάζωμα τα πράγματα πλέον είναι ξεκάθαρα, με Λοκρό Σχηματάρι, Αυλίδα και Άρη Θηβών να μπαίνουν με αυτή τη σειρά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στη μάχη των play-off.

Στην ουρά τώρα, εκτός του Σύλλα που έχει πέσει εδώ και καιρό, σε δύσκολη θέση είναι πλέον και η Ερέτρια που για να σωθεί, θέλει από εδώ και στο εξής το 3/3 και ταυτόχρονα περιμένει από τον Αλέξανδρο, που σαφώς έχει δυσκολότερο πρόγραμμα, να μην κάνει άλλη νίκη.

Δύσκολα τα πράγματα και για το Ληλάντιο όμως, που μετά την ήττα του από τον Άρη πρέπει να κάνει επίσης το 3/3, με το πρόγραμμα όμως να έχει την ερχόμενη εβδομάδα έξοδο στην Αταλάντη με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Λοκρό…

ΛΟΚΡΟΣ

ΛΟΚΡΟΣ ΖΝΤΟ ΨΗΛΑ 2015-16Νίκησε εύκολα στην Αιδηψό τον Σύλλα με 31-84, με τον Ζαρονικόλα να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής και τους Σοροπάνη, Τραγογιάννη να κάνουν ατομικά ρεκόρ πόντων για φέτος. Ο Άγγελος Μάτος πέτυχε για τρίτη φορά φέτος 5 τρίποντα σε ένα παιχνίδι, ενώ οι 31 πόντοι παθητικό είναι οι λιγότεροι που έχει δεχθεί φέτος η ομάδα της Αταλάντης.

 

ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ

φλωτσιος-τσιτσηςΕπικράτησε στην παράταση με 75-78 μέσα στη Μαλεσίνα. Την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία έχει η ομάδα του Τσαούση με 1537 πόντους (μ.ο. 80,9), με τον Κολοβό να πετυχαίνει για 4η σερί αγωνιστική διψήφιο αριθμό πόντων και τον Κώνστα να απέχει για 2ο σερί ματς λόγω τραυματισμού.

 

ΑΥΛΙΔΑ

ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΜΠΑΣΙΜΟ ΑΥΛΙΔΑ-ΑΡΗΣΤο σερί μεγαλώνει για την Αυλίδα που νίκησε και τον Τελεθριακό με 65-62, φτάνοντας τις 7 συνεχόμενες! Ο Κατσούλας με τους 7 πόντους που σημείωσε, έμεινε σε μονοψήφιο αριθμό πόντων μετά την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στο Λοκρό!

 

 

ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ

ΛΗΛ-ΑΡ11Γύρισε ένα θεωρητικά χαμένο ματς, επικρατώντας στη Χαλκίδα του Ληλάντιου με 55-59. Παρά τους μόλις 59 πόντους, τρεις παίκτες έφτασαν σε διψήφιο αριθμό πόντων. Δεύτερη καλύτερη επίδοση στην επίθεση φέτος για τον Κουτσοβασίλη που σημείωσε 11 πόντους.

 

 

ΜΑΛΕΣΙΝΑ 

σσχ17Έχασε στην παράταση από το Σχηματάρι με 75-78 και ελπίζει μόνο μαθηματικά στην 4η θέση που οδηγεί στα play-off. Ο Κανακάρης ισοφάρισε το ατομικό ρεκόρ πόντων (20), έχοντας πετύχει 14 τρίποντα στις 3 τελευταίες αγωνιστικές! Ατομικό ρεκόρ πόντων και για τον Κατσαγάνη με 15.

 

ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ 

ζζ18Έχασε στην Αυλίδα με 65-68 σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της εκτός έδρας. Ο Γιώργος Ρουμελιώτης έπεσε κάτω από τους 20 πόντους για 3η φορά φέτος και αυτό αναμφίβολα αποτελεί είδηση! Δεύτερη καλύτερη φετινή επίδοση για τον Μπόλματη οι 15 πόντοι που σημείωσε.

 

ΙΤΕΑ

ΙΤΕΑ-ΕΡΕ23Νίκησε την Ερέτρια με 68-60 εξασφαλίζοντας την παραμονή της στην κατηγορία. Δεύτερο καλύτερο ρεκόρ για τον Γεωργαντά οι 18 πόντοι, πρώτη φορά 2 τρίποντα φέτος από τΟν Ντινόπουλο που είχε την τιμητική του το Σάββατο καθώς βραβεύθηκε στην κοπή πίτας που ακολούθησε!

 

ΜΑΚΑΡΟΣ 

ζχ67Έχασε με 93-78 στην Αρτάκη από τον Αλέξανδρο και θέλει οπωσδήποτε νίκη το Σάββατο απέναντι στη Μαλεσίνα για να εξασφαλίσει την παραμονή του. Οι 93 πόντοι παθητικό είναι το χειρότερο φετινό ρεκόρ για την ομάδα του Παπούλια. Ατομικό ρεκόρ πόντων για φέτος από τον Ψιμούλη που τις τελευταίες αγωνιστικές βρίσκεται σε άνοδο!

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΡΙΚΟ ΤΑΙΜ ΑΟΥΤ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟΝίκη με 93-78 απέναντι στο Μάκαρο, κάλυψε και τη διαφορά της ήττας του πρώτου γύρου και είναι κοντά στην παραμονή. Ρεκόρ παραγωγικότητας οι 93 πόντοι. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Γκόλιας πέτυχε μόλις 14 πόντους, με τους Μακρύγιαννη, Καψούλη, Νικολάου να πετυχαίνουν από 17 και τους δύο πρώτους να κάνουν ατομικά ρεκόρ για φέτος!

 

ΛΗΛΑΝΤΙΟ 

ΛΗΛ-ΑΡ31Έχασε μέσα από τα χέρια του το ματς με τον Άρη (55-59) και η παραμονή στην Α’ κατηγορία είναι πλέον δύσκολη υπόθεση. Οι…συνήθεις ύποπτοι Γρηγοράκης, Βελισσαράκος, Πούλος πέτυχαν τους 43 από τους 55 πόντους. όμως αποδείχθηκε πως δεν ήταν αρκετοί.

 

 

ΕΡΕΤΡΙΑ

ΙΤΕΑ-ΕΡΕ12Έχασε στην Ιτέα με 68-60 και πλέον θέλει το απόλυτο νικών έως τέλος αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να παραμείνει στην κατηγορία. Δεύτερη καλύτερη επίδοση για φέτος από τον Ευγενίου στην επίθεση με 15 πόντους, 4 παίκτες έφτασαν σε διψήφιο αριθμό πόντων.

 

 

ΣΥΛΛΑΣ 

ΣΥΛΛΑΣ ΑΝΤΡΙΚΟ 2015-16 ΜΑΥΡΗ ΣΤΟΛΗΈχασε στην έδρα του από τον πρωτοπόρο Λοκρό με 31-84, έχοντας το μοναδικό ρεκόρ, να πετύχει μόλις 31 πόντους αλλά να σκοράρουν και 12 παίκτες που χρησιμοποίησε ο Φώτου! Πρώτος σκόρερ ο Πολίτης με 8 και οι υπόλοιποι σημείωσαν από 1 έως 4!

 

 

ΟΙ TOP ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

1. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Γ. (ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ-ΕΡΕΤΡΙΑ) 39 (14η)

2. ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ-ΕΡΕΤΡΙΑ) 36 (14η)

3. ΜΑΤΟΣ ΑΝ. (ΛΟΚΡΟΣ-ΣΥΛΛΑΣ) 32 (8η)

4. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Γ. (ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) 32 (6η)

5. ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ (ΑΥΛΙΔΑ-ΑΡΗΣ Θ.) 31 (11η)

6. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Γ. (ΕΡΕΤΡΙΑ-ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ) 31 (3η)

7. ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΕΡΕΤΡΙΑ-ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ) 31 (15η)

8. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ (ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ-ΣΥΛΛΑΣ) 30 (4η)

9. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Γ. (ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ-ΣΥΛΛΑΣ) 29 (4η)

10. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ (ΙΤΕΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) 29 (3η)

11. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Γ. (ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ-ΜΑΚΑΡΟΣ) 29 (11η)

12. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΑΚΑΡΟΣ-ΛΗΛΑΝΤΙΟ) 29 (18η)

 

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α” ΕΣΚΑΣΕ

(Για να δείτε τον πίνακα, κάντε κλικ πάνω στην εικόνα)

στατιστικα 2

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou