Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΜΑΚΑΡΟΣ-ΜΑΛΕΣΙΝΑ 67-63

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Νίκη-σωτηρία!

ΜΑΚΑΡΟΣ-ΜΑΛΕΣΙΝΑ 67-63

Το σημαντικότερο ροζ φύλλο αγώνος στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο Μάκαρος που νίκησε τη Μαλεσίνα με 67-63 και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία!

Σε ένα κατάμεστο και με παλμό ‘Χριστολιάς Καμπεράκης’ η ομάδα της Άμφισσας με σαφή προσανατολισμό στην άμυνα στον περιορισμό των Βέλλιου και Κανακάρη με τους Κυριακίδη και Μαμαρέλη κατάφερε να περιορίσει τους φιλοξενούμενους στους 63 πόντους .

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Μαλεσίνα να κάνει ένα 0–9 και το Μάκαρο να προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στο παιχνίδι. Το δεκάλεπτο τελείωσε με 12 -18 και το ημίχρονο με 31 -28 με την ομάδα της Άμφισσας να βρίσκει λύσεις από Γιαννακόπουλο και Μαμαρέλη.

Το τρίτο δεκάλεπτο  χαρακτηρίστηκε από την αμυντική προσήλωση των ομάδω ν και το επιμέρους σκορ αντικατοπτρίζει την αμυντική προσήλωση των ομάδων και την αστοχία τους στην επίθεση. Η Μαλεσίνα προηγήθηκε με 43 -44.

Το τέταρτο δεκάλεπτο πάλι δεν ήταν για καρδιακούς.  Η Μαλεσίνα προηγήθηκε με 54 -57, τέσσερα λεπτά πριν το τέλος αλλά η ομάδα της Άμφισσας δεν είχε πει ακόμη την τελευταία της λέξη. Με μπροστάρη τους Ψιμούλη και Κυριακίδη και με καλή άμυνα προηγήθηκε με 64–60. Η Μαλεσίνα με τον εκπληκτικό Βουδούρη να πετυχαίνει τρίποντα από τις γωνίες μείωσε σε 64 -63 και μετά ο Μάκαρος με εύστοχες βολές των Ψιμούλη – Γιαννακόπουλου πέτυχε την πολυπόθητη νίκη με τους φιλάθλους του να χειροκροτούν την προσπάθεια των παικτών της Άμφισσας.

Από το Μάκαρο κορυφαίοι οι Κυριακίδης,  Μαμαρέλης, Ψιμούλης και Γιαννακόπουλος και από την Μαλεσίνα που πραγματικά διαθέτει ένα σοβαρό ρόστερ με ψηλούς παίκτες  για την κατηγορία οι Βουδούρης , Κατωπόδης και Μαντζιώρης.

Διαιτητές: Τσάλλας-Βαρσαμάς.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-18, 19-10, 12-16, 24-19.

ΜΑΚΑΡΟΣ (Παπούλιας): Λούπουλ, Μαμαρέλης 11 (2), Οικονόμου 4, Κυριακίδης 16 (2), Γίδας, Φουσέκης Π, Φουσέκης Ν, Αμπλάς 6, Κακούσης, Βουρνούς, Ψιμούλης 15, Γιαννακόπουλος 15 (1).

ΜΑΛΕΣΙΝΑ (Θάνος): Βέλλιος 10 (1), Κανακάρης 9 (3), Βασιλείου, Τούντας 1, Κατωπόδης 13 (1), Κοτσιομίτας, Κατσαγάνης 10, Βουδούρης 10 (2), Καρφάκης, Ψωρομίτας, Παπαδιάς, Ματζιώρης 10.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Έφτασε στο τέλος με τον λάθος τρόπο!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Ο 6ος τίτλος του Κάδμου! Όλοι οι πρωταθλητές από το 1980

pannikolaou

Ραγδαίες εξελίξεις: Παραίτηση Π. Σταύρου από το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou