UncategorizedΑ ΕΣΚΑΣΕ

Καταγγελίες από Καψούλη για τον Κλούρα

Ο Γιάννης Καψούλης, παίκτης του Αλέξανδρου Αρτάκης, έγραψε στη σελίδα του eviabasket.gr στο facebook  και ζήτησε να δημοσιευτεί το κάτωθι κείμενο που αναφέρεται κυρίως στον παίκτη του Άρη Θηβών Κλούρα και σε όσα υποστηρίζει πως έγιναν από την πλευρά του όχι μόνο στο χθεσινό αγώνα, αλλά και στο ματς των δύο ομάδων για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

‘Θα ήθελα και εγώ να πω κάποια πράγματα, όχι ότι θα αλλάξει κάτι, απλά για να μάθει ο κόσμος. Στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, ένας εκ των αντιπάλων, ο Κλούρας, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με έβριζε, με χτύπαγε και με έφτυνε. Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού; Να σπάσει ένα δόντι στον Μακρύγιαννη μετά από αγκωνιά, ο Νικολάου να πάθει θλάση μετά από χτύπημα στον τετρακέφαλο με γονατιά ενώ είχε σφυρίξει ο διαιτητής, επειδή συνέχισε και πήγε να βάλει το μπάσιμο και εμένα ευτυχώς μόνο κάποιες μελανιές. Το θέμα είναι ότι είχαμε και συνέχεια. Μετά τη λήξη του αγώνα ο ίδιος παίκτης επιχείρησε να μου επιτεθεί, βρίζοντας με και λέγοντας μου οτι είναι αστυνομικός και θα με γ… όταν πάμε στη Θήβα. Βέβαια τον κράτησαν οι συμπαίκτες μου, ενώ άλλοι παίκτες και κάποιοι από τον πάγκο φώναζαν στους διαιτητές. Αφού ηρέμησαν τα πράγματα έφυγαν για τα αποδυτήρια και για να μπούμε περιμέναμε να τελειώσουν για να μη γίνει σύρραξη. Όταν έφευγαν πάλι ο συγκεκριμένος παίκτης κινήθηκε εναντίον μου και πάλι τον συγκράτησαν κάποια άτομα… 

Σήμερα και ενώ είχαμε ενημερώσει για τις απειλές, πάλι από το ζέσταμα άρχισε να βρίζει (δεν χρειάζεται να αναφέρω τι έλεγε) κατά τη διάρκεια του αγώνα εξακολούθησε να με βρίζει και να με χτυπάει όποτε με πλησίαζε. Όταν του είπα ότι υπάρχει κάμερα, μου είπε ότι είναι αστυνομικός και ότι θα του κλάσω τα α…. Οι διαιτητές, ενώ τους είχαμε ενημερώσει, όχι απλά τον άφησαν να τελειώσει τον αγώνα αλλά πρέπει να χρεώθηκε μόνο με 3 φάουλ (αν δεν κάνω λάθος) απλά φάουλ… Μάλιστα σε μια φάση και ενώ μου είχε ρίξει αγκωνιά πάνω σε σκριν ο διαιτητής με προειδοποίησε ότι την επόμενη φορά που θα πέσω θα πάρω τεχνική ποινή για φλόπιγκ. Βέβαια υπάρχει βίντεο δυστυχώς μόνο στον δεύτερο αγώνα το οποίο και θα ανέβει. Δεν με απασχολεί το αποτέλεσμα ούτε οι βρισιές, αλλά προέχει η υγεία. Δυστυχώς αν από μόνος του ο αντίπαλος δεν έχει την παιδεία κανείς δεν μπορεί να τον αποτρέψει από το να κάνει το οτιδήποτε και εννοείτε ότι δεν θα τιμωρηθεί. Επίσης στο προηγούμενο παιχνίδι με το Ληλάντιο ο Βεζυρτζόγλου γράφει ότι: Ο παίκτης με τον αριθμό 10 της Θήβας ήρθε επίτηδες με το γόνατο και με χτύπησε στην σπονδυλική στήλη με αποτέλεσμα να είμαι σοβαρά στο κρεβάτι. Το Νο 10 και σήμερα το φόραγε ο Κλούρας. Δεν ξέρω αν ήταν ο ίδιος παίκτης ή κάποιος άλλος που έτυχε σε εκείνον τον αγώνα να φόραγε το 10 (μπορεί να το διευκρινίσει ο ίδιος) στη φωτό πάντως φοράει το 10. Κλείνοντας, θα ήθελα να πω περαστικά στον Νικολάου που έκανε 4 ράμματα’.

 

Σχετικά άρθρα

Οι πρώτες ποινές της ΕΣΚΑΣΕ

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28 Οκτωβρίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Θήβας-Λοκρός 81-74 (photo album)

pannikolaou