Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανακοίνωση-απάντηση της Ιτέας στην Ερέτρια

Με τη δική του ανακοίνωση απάντησε σήμερα ο Γ.Σ.Ιτέας στα όσα ισχυρίστηκε χθες η Ερέτρια για το μεταξύ τους αγώνα το περασμένο Σάββατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση της Ιτέας όπως εστάλη σήμερα στο eviabasket.gr:

‘Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση-παραμύθι της Ερέτριας για τον μεταξύ μας αγώνα του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου. Πραγματικά, αξίζει να διερωτηθεί κανείς ποιος ο λόγος μιας τόσο ανυπόστατης και ψεύτικης αναφοράς-τοποθέτησης και που αποσκοπεί. Μήπως για να δικαιολογήσουν τον πιθανό υποβιβασμό τους; Μήπως για να δημιουργήσουν κλίμα για τα επόμενα ματς; 

Λυπούμαστε πραγματικά που αναγκαζόμαστε να παρέμβουμε δημόσια για να διαψεύσουμε μια τοποθέτηση που μόνο γέλιο μας προκαλεί, απέναντι σε ένα σωματείο που κάθε μήνα βγάζει ανακοίνωση…(πριν λίγο καιρό είχε στραφεί κατά της ΕΣΚΑΣΕ).

Κύριοι της Ερέτριας, κάντε αυτοκριτική και αφήστε την καραμέλα με τους διαιτητές. Οι διαιτητές σφύριξαν 50-50. Τιμώρησαν τους αθλητές μας και με αντιαθλητικό φάουλ και με τεχνική ποινή στις φάσεις που επικαλείστε…Άλλωστε το φύλλο αγώνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Ως αναφορά τη βράβευση του ενός εκ των δύο διαιτητών στην κοπή της πίτας μας, εμείς κάθε χρόνο βραβεύουμε 2-3 διαιτητές ασχέτως αν μας έχουν ευνοήσει ή αδικήσει σε κάποια ματς, για εμάς αυτό αποτελεί θεσμό. 

Κύριοι της Ερέτριας, μήπως περνάτε την ομάδα σας για τους Warriors και έπρεπε να σας παίξουμε rugby για να σας αντιμετωπίσουμε; Να σας θυμίσουμε ότι έχετε την χειρότερη άμυνα και είστε προτελευταίοι.

Κύριοι της Ερέτριας, δικαιολογείτε το παραλήρημα σας για τον κόσμο μας, γιατί μάλλον δεν έχετε ξαναδεί 500 άτομα σε αγώνα της ΕΣΚΑΣΕ μιας και όταν παίζετε εντός έδρας παίρνετε απουσίες!!

Κύριοι της Ερέτριας, ο Γ.Σ.Ιτέας έχει μια ιστορία και μια διαδρομή από το 1984! Ως εκ τούτου λοιπόν δεν δέχεται μαθήματα ήθους, τουλάχιστον όχι από προπέρσινους συλλόγους σαν τον δικό σας.

Τέλος, να ξέρετε πως δεν έχουμε ασχοληθεί με καμιά αντίπαλη ομάδα ούτε με διαιτητές και αυτό σκοπεύουμε να συνεχίσουμε. Το κάναμε μόνο για ένα λόγο. Για να μην σας αφήσουμε να δημιουργείτε εσφαλμένες εντυπώσεις και να μην διαστρεβλώνετε την αλήθεια και την πραγματικότητα. Καλή επάνοδο στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ…’

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ Γ.Σ ΙΤΕΑΣ

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Στις 29 Απριλίου ο πρώτος αγώνας Κάδμου-Πρωτέα Σχηματαρίου

pannikolaou