Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΙΤΕΑ-ΣΥΛΛΑΣ 83-49

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Αποθέωση για τον Γιάννη Μωραϊτη!

ΙΤΕΑ-ΣΥΛΛΑΣ 83-49

Στο τελευταίο εντός έδρα αγώνα για φέτος η Ιτέα επικράτησε εύκολα με 83-49 του Σύλλα, κλείνοντας ιδανικά τα παιχνίδια στο γήπεδό της, σε ένα αγώνα που θα μείνει στην ιστορία όχι για κάποιο αγωνιστικό στοιχείο, αλλά για το γεγονός, ότι ήταν το τελευταίο ματς που έπαιξε σε αυτό το γήπεδο ο Γιάννης Μωραϊτης που αποφάσισε φέτος να σταματήσει την καριέρα του.

Μάλιστα, στα 4′ λεπτά πριν το φινάλε όταν ο Χρ.Μωραϊτης τον έκανε αλλαγή το κλίμα ήταν συγκινησιακά φορτισμένο…

Ο Σύλλας δεν κατάφερε να κοντράρει τον αντίπαλό του, αλλά είναι άξιος συγχαρητηρίων, γιατί και στα 11 ταξίδια για τα εκτός έδρας ματς φέτος, παρότι είχε υποβιβαστεί από τον…Οκτώβριο, έπαιξε με γεμάτο ρόστερ τιμώντας και σεβόμενος πάνω απ’ όλα τη διοργάνωση!

Όσο για το ματς, η Ιτέα επικράτησε στο ρελαντί, με τον Χρήστο Μωραϊτη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς πιτσιρικάδες και τους γηπεδούχους να είναι εύστοχοι από την περιφέρεια απέναντι στη ζώνη του Σύλλα, πετυχαίνοντας συνολικά 13 τρίποντα!

Στο ημίχρονο η Ιτέα προηγήθηκε με 53-30, για να κυλήσει σε ανάλογο τέμπο και  συνέχεια του ματς που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 83-49.

Διαιτητές: Ζάχος-Σαμαράς.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-11, 29-19, 12-9, 18-10.

ΙΤΕΑ (Μωραϊτης): Παγώνης 2, Αγγελόπουλος, Μπαντελάς 15 (1), Ντινόπουλος 3 (1), Κουτρόγιαννος 5, Σταθάς 9 (3), Πράππας 12 (4), Ευθυμίου 9 (3), Κοντογιάννης 5 (1), Πετράκος 1, Μωραϊτης Ι. 2, Γεωργαντάς 20.

ΣΥΛΛΑΣ (Φώτου): Μακαντάσης 2, Πολίτης 14 (1), Μαυροζούμης Στ. 10, Φώτου, Μαυροζούμης Θ. 11, Παπασταμάτης, Χράπαλος 2, Παπαβασιλείου, Παπαγεωργίου 3, Αθανασίου, Ματάκιας 7.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou