Β ΕΣΚΑΣΕ Β ΟΜΙΛΟΣ

Β’ ΕΣΚΑΣΕ Β’ ΟΜΙΛΟΣ: ΦΑΛΑΡΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 55-52

Β’ ΕΣΚΑΣΕ Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Νίκησε και περιμένει!

ΦΑΛΑΡΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 55-52

Τα Φάλαρα νίκησαν σήμερα το πρωί για την τελευταία αγωνιστική τον Απόλλων Λιβαδειάς με 55-52 και πλέον περιμένουν στο…ακουστικό τους τα αποτελέσματα του Άτλα και του Μώλου για να δουν αν τελικά καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία…

Οι γηπεδούχοι μετά το μηδενισμό τους για τον αγώνα με τα Εκπ.Μπούκαλη ήρθαν ξαφνικά κοντά στον…γκρεμό του υποβιβασμού, με τη νίκη σήμερα το πρωί επί του Απόλλων να είναι επιτακτική.

Οι παίκτες του Λαχανά τα κατάφεραν τελικά σε ένα ματς που πήγαινε στον πόντο και με καθοριστικούς πόντους στο τέλος από τον Λάϊνα και μια βολή του Κωστούλα πήραν τη νίκη με 55-52 απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Απόλλων.

Τώρα, τα Φάλαρα θέλουν ήττα του Άτλα στις Λιβανάτες, ή σε διαφορετική περίπτωση νίκη του Μώλου ώστε να μην προκύψει τριπλή ισοβαθμία…

Διαιτητές: Χριστοδούλου-Περράκης.

ΦΑΛΑΡΑ (Λαχανάς): Ρουκουτάκης, Κωστούλας 9 (2), Γκόλφης, Καρανίκας 3, Δημητρίου 16 (1), Καραπέτσας 4, Μαυροειδής, Λάϊνας 19, Καρανάϊος, Γκάτζιου, Ντινόπουλος, Χρυσαφόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Βέλλιος): Ζάμπας, Κοτσαδάμ, Κουβαράς 10 (1), Αποστολίδης 9 (1), Μάρκος 9, Σταμέλος, Μακρής, Παπαγεωργίου, Γίτσας 8, Καρανάσιος 4, Χοτζαλάρι 6, Καϊκης 6.

 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (30 Μαρτίου-3 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (30/3-3/4)

pannikolaou

Οι αλλαγές σε μέρες και ώρες αγώνων της ΕΣΚΑΣΕ (30-31/3)

pannikolaou