Uncategorized Α ΕΣΚΑΣΕ

Γ.Πανούσης:’Πετύχαμε μπασκετικό θαύμα’

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, όχι μόνο στο χθεσινό ‘τελικό’ με την Ερέτρια αλλά για την παρουσία τους όλη τη χρονιά και την επίτευξη τελικά του στόχου της παραμονής, ήταν ο κόουτς του Αλέξανδρου Αρτάκης Γιάννης Πανούσης τονίζοντας χαρακτηριστικά:

Πετύχαμε ένα μικρό μπασκετικό θαύμα σύμφωνα με τις συνθήκες που αντιμετωπίσαμε. Παίξαμε σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην ουσία χωρίς ψηλό μια που ο Μπρατσιώτης τραυματίστηκε σοβαρά στην προετοιμασία και όμως τα καταφέραμε. Παίξαμε με πολλούς παίδες και εφήβους και σταθήκαμε σαν ίσος προς ίσο απέναντι σε ομάδες που είχαν έμπειρους παίκτες στο ρόστερ τους. Κάναμε 9 μεγάλες νίκες, κερδίζοντας τη Μαλεσίνα όταν ήταν πρώτη, τον Άρη όταν πρωταγωνιστούσε, το Ληλάντιο όταν ήταν πλήρες. Πετύχαμε ακόμα και όταν μας είχαν ξεγραμμένους μετά την εντός έδρας ήττα στο τέλος του πρώτου γύρου από την Ερέτρια, κερδίζοντας και τους 4 τελικούς που είχαμε να δώσουμε. 

Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και πέτυχαν κάτι που για πολλούς ήταν ακατόρθωτο. Το χαρήκαμε πολύ, το ζήσαμε έντονα αυτό που πετύχαμε και αναμφίβολα θα είναι οδηγός μας για το μέλλον’.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou