Uncategorized Α ΕΣΚΑΣΕ

To computer της Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Μια στροφή πριν το τέλος του πρωταθλήματος και ξεκαθάρισε και η 2η ομάδα που θα ακολουθήσει το Σύλλα στη Β’ κατηγορία. Πρόκειται για την Ερέτρια, που ηττήθηκε στο ντέρμπι παραμονής από το Ληλάντιο, με την τρίτη θέση να ξεκαθαρίζει πλέον στην 22η και τελευταία αγωνιστική, ανάμεσα στον Αλέξανδρο και το Ληλάντιο. Η ομάδα τς Αρτάκης με νίκη της επί της Ερέτριας παραμένει αυτόματα στην κατηγορία, ενώ το Ληλάντιο για να κερδίσει εκείνο την παραμονή, θα πρέπει να πάρει το διπλό στην Αιδηψό και παράλληλα να χάσει ο Αλέξανδρος στην Αυλίδα από τη βαθμολογικά αδιάφορη πλέον Ερέτρια.

 

ΛΟΚΡΟΣ

ΜΑΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ  ΝΤΑΡΙΒ ΜΕ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ 2015Νίκησε στην Αρτάκη τον Αλέξανδρο με 64-77 κατακτώντας και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο Ανέστης Μάτος με 31 πόντους έκανε το δεύτερο φετινό του καλύτερο ρεκόρ πόντων μετά τους 32 απέναντι στο Σύλλα την 8η αγωνιστική.

 

ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ

ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΦΑΣΗΈχασε στην Ιστιαία από τον Τελεθριακό με 72-67, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα στο β’ γύρο. Αδιάφορη βαθμολογικά αυτή η απώλεια βαθμών, πρώτος σκόρερ ήταν ο Κολοβός (14) που στο β΄γύρο έχει πετύχει μέχρι τώρα 121 πόντους, ενώ στον α’ γύρο είχε μόλις 29!

 

 

ΑΥΛΙΔΑ

ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΑΠΟ 5Μ ΑΥΛΙΔΑ-ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝΝίκησε με 69-55 τον Μάκαρο και εξασφάλισε την 3η θέση στην κανονική διάρκεια. Δεύτερη καλύτερη επίδοση για τον Κατσούλα οι 25 πόντοι, ρεκόρ πόντων για φέτος από τον Αχματιώτη που πέτυχε 10. Πρώτη εμφάνιση με το αντρικό για τον Κελεπούρη, πρώτοι πόντοι με το αντρικό για τον Φραγκούλη.

 

ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ 

ΚΟΥΤΣΟΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΙ-ΑΠ ΜΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟ ΩΡΑΙΑΚακή εμφάνιση και ήττα στη Μαλεσίνα από την τοπική ομάδα με 72-54. Ο Κουτσοβασίλης με 12 πόντους έκανε το 2ο καλύτερο ατομικό ρεκόρ, ενώ η ήττα με 18 πόντους ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη σε έκταση για τον Άρη, μετά από το 52-74 από τον Λοκρό την 16η αγωνιστική.

 

 

ΜΑΛΕΣΙΝΑ

ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΒΕΛΛΙΟΣ ΝΤΡΑΙΒ ΜΕ ΕΡΕΤΡΙΑΝίκησε με 72-54 τον Άρη. Δεύτερο καλύτερο ρεκόρ πόντων από τον Βέλλιο (23), ατομικό ρεκόρ πόντων από τον Κατσαγάνη με 16. Πρώτοι πόντοι στο πρωτάθλημα για Κοτσιομίτα και Ψωρομίτα.

 

 

ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Γ. ΝΤΡΑΙΒ ΜΕ ΕΡΕΤΡΙΑΠέτυχε την μεγαλύτερη νίκη του για φέτος κερδίζοντας το Σχηματάρι με 72-67.  Ο Γ.Ρουμελιώτης μετά από δύο αγωνιστικές επέστρεψε πάνω από τους 20 πόντους, ενώ ο Καστάνας με τους 11 πόντους έκανε το 2ο καλύτερο ατομικό ρεκόρ για φέτος.

 

 

ΙΤΕΑ

ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ι. ΒΟΛΕΣ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝίκησε το Σύλλα με 83-49 στο τελευταίο παιχνίδι του Γιάννη Μωραϊτη που αποσύρεται από την ενεργό δράση. Ρεκόρ εύστοχων τριπόντων για φέτος τα 13 που πέτυχαν οι παίκτες του Χρ.Μωραϊτη, ατομικό ρεκόρ πόντων για Σταθά (15), πρώτοι πόντοι στο πρωτάθλημα για τον Κοντογιάννη (5).

 

ΜΑΚΑΡΟΣ

ΜΑΚΑΡΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣΗττήθηκε από την Αυλίδα με 69-55 σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Ρεκόρ σε πόντους και τρίποντα από τον Κακούση με 15 (5), πρώτος πόντος στο πρωτάθλημα για τον Οικονόμου Π. Απών για πρώτη φορά φέτος από αγώνα του Μάκαρου ο Γιαννακόπουλος.

 

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΓΚΟΛΙΑΣΈχασε στην έδρα του από τον πρωτοπόρο Λοκρό με 64-77 και θέλει νίκη απέναντι στην Ερέτρια για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Γκόλιας πέτυχε 24 πόντους και μετά από 3 αγωνιστικές επέστρεψε στο +20, ενώ ο Βαλήλας με τους 8 πόντους που πέτυχε, σημείωσε την 2η καλύτερη ατομική επίδοση.

 

ΛΗΛΑΝΤΙΟ

ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΧΑΡΗΣ ΛΗΛΑΝΤΙΟ ΜΠΑΣΙΜΟΝίκησε την Ερέτρια με 70-53 και όσο ζει ελπίζει… Η τριάδα Γρηγοράκη-Βελισσαράκου-Πούλου πέτυχε δύο περισσότερους πόντους από την Ερέτρια (55), αν και τη διαφορά την έκανε ο Αργυρίου με 11 πόντους.

 

 

ΕΡΕΤΡΙΑ

ΕΡΕΤΡΙΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΟΜΑΔΑΗττήθηκε από το Ληλάντιο με 70-53 και έπεσε στη Β΄κατηγορία. Ο Αγγελής για 17ο σερί ματς (!) ευστόχησε έξω από τα 6.75 μ. ενώ ο Τσιρόπουλος περιορίστηκε στους 13 πόντους.

 

 

 

ΣΥΛΛΑΣ

ΣΥΛΛΑΣ ΤΑΙΜ ΑΟΥΤ ΜΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΝΗΘΟΈχασε στην Ιτέα από την τοπική ομάδα με 83-49. Ο Πολίτης πέτυχε 14 πόντους και έφτασε τους 73 στο β΄γύρο ενώ στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος είχε σημειώσει 26. Για 7η φορά σε διψήφιο αριθμό πόντων φέτος ο Στεφ.Μαυροζούμης.

 

 

ΟΙ TOP ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

1. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Γ. (ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ-ΕΡΕΤΡΙΑ) 39 (14η)

2. ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ-ΕΡΕΤΡΙΑ) 36 (14η)

3. ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ (ΛΟΚΡΟΣ-ΛΗΛΑΝΤΙΟ) 35 (20η)

4. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Γ. (ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) 32 (6η)

5. ΜΑΤΟΣ ΑΝ. (ΛΟΚΡΟΣ-ΣΥΛΛΑΣ) 32 (8η)

6. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Γ. (ΕΡΕΤΡΙΑ-ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ) 31 (3η)

7. ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΕΡΕΤΡΙΑ-ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ) 31 (15η)

8. ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ (ΑΥΛΙΔΑ-ΑΡΗΣ Θ.) 31 (11η)

9. ΜΑΤΟΣ ΑΝ. (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΛΟΚΡΟΣ) 31 (21η)

10. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ (ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ-ΣΥΛΛΑΣ) 30 (4η)

11. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ (ΙΤΕΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) 29 (3η)

12. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΑΚΑΡΟΣ-ΛΗΛΑΝΤΙΟ) 29 (18η)

 

 

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α” ΕΣΚΑΣΕ

(Για να δείτε τα στατιστικά, πατήστε πάνω στον πίνακα)

χζχζ

Σχετικά άρθρα

Νέα NoviLeague με 1,000,000€ στον νικητή & 220,000€ εγγυημένα σε όλους!

pannikolaou

Με τις Κονίστρες έφτασαν 22 τα εγγεγραμμένα σωματεία της ΕΣΚΑΣΕ στο αθλ. μητρώο!

pannikolaou

Κοινό αίτημα ΕΟΚ και ΠΣΑΚ στην πολιτεία για επανέναρξη των πρωταθλημάτων!

pannikolaou