UncategorizedΑ2

Βασίλης Μπρατσιάκος: ‘Ενωμένοι όσο ποτέ για το μεγάλο στόχο’

Στη σημασία της νίκης σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Λιβαδειάς, στάθηκε ο κόουτς της Κύμης Βασίλης Μπρατσιάκος, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια τους παίκτες του για το μεγάλο βαθμό ετοιμότητας και αυτοσυγκέντρωσης που έδειξαν.

Ο κόουτς του Γυμναστικού τόνισε ακόμα, πως απομένουν 4 μεγάλοι τελικοί όπως είπε χαρακτηριστικά, που η ομάδα του πρέπει να παραμείνει ενωμένη και συγκεντρωμένη ώστε να πανηγυρίσει στο τέλος την άνοδο στην Α1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Μπρατσιάκου στο eviabasket.gr:

Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες. Ένα τοπικό ντέρμπι που τα είχε όλα, ένα ματς διαφήμιση για το μπάσκετ της Ένωσής μας. Ένα ματς που πήγε όπως το περιμέναμε και όπως το σκεφτόμασταν και δουλεύαμε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις.

Η Λιβαδειά μετά την φυγή του Γκαγκαλούδη παρουσιάστηκε ενωμένη και πεισμωμένη μέσα στο παρκέ και παίζοντας ολοκληρωτικό μπάσκετ και περνώντας η μπάλα από τα χέρια όλων των παικτών της, κατάφερε να είναι κοντά μας και να μην μας αφήσει να ξεφύγουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Εμείς από την πλευρά μας βγάλαμε καταπληκτικές άμυνες στο πρώτο ημίχρονο κρατώντας τους παίκτες της Λιβαδειάς σε χαμηλά ποσοστά, καταφέρνοντας έτσι να είμαστε μπροστά με διψήφιο αριθμό διαφοράς.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ένα σπουδαίο επιθετικά παιχνίδι και αν η Λιβαδειά δεν κατάφερνε να ευστοχήσει σε 5 τρίποντα από τα 8 μ. και υπό ασφυκτική πίεση στο τελείωμα του χρόνου, η διαφορά θα ήταν πολύ μεγαλύτερη και η νίκη μας σαφώς πιο άνετη.

Η ομάδα της Λιβαδειάς είναι ένα σπουδαίο κλάμπ με μεγάλη ιστορία στο χώρο του μπάσκετ και εύχομαι να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία και να αποφύγει τα play-out.

Για μια ακόμη αγωνιστική οι παίκτες μου ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, έδειξαν μεγάλη καρδιά όταν η μπάλα ‘έκαιγε’, έβαλαν το εγώ κάτω από το εμείς μένοντας ενωμένοι μέχρι το τέλος και κατάφεραν να φύγουν με ένα σπουδαίο διπλό σε μια καυτή έδρα.

Έχουν μείνει 4 μεγάλοι τελικοί για εμάς, χαμηλά το κεφάλι, συνέχεια της σκληρής δουλειάς και ενωμένοι όσο ποτέ προς το μεγάλο μας στόχο. Εύχομαι καλές γιορτές και καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο’.

 

 

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League: Εντός έδρας ήττα! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Πανερυθραϊκός 74-80

pannikolaou

A2 Elite League: Πρώτη ήττα! Ερμής Σχηματαρίου-Κόροιβος Αμαλιάδας 65-89

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (19/10). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou