ΕΦΗΒΩΝ

Δηλώνει παρών στο εφηβικό πρωτάθλημα το Σχηματάρι!

Το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Σχηματαρίου που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες μόλις τελείωσε και οι διοικούντες της ομάδας πήραν την απόφαση να κατέβει κανονικά η πρωταθλήτρια ομάδα των Εφήβων στην ημιτελική φάση των Αθηνών που ξεκινάει μεθαύριο.

Ως γνωστόν, εξαιτίας του ορισμού του πρώτου τελικού των ανδρών την Κυριακή και με την εφηβική ομάδα να καλείται να δώσει τρία ματς Σάββατο, Δευτέρα και Τρίτη ως πρωταθλήτρια της ΕΣΚΑΣΕ στην Αθήνα, υπήρξε έντονη δυσφορία από πλευράς Ερμή αλλά και σκέψεις για απόσυρση της εφηβικής ομάδας.

Σήμερα, στο συμβούλιο έπεσαν στο τραπέζι τρεις προτάσεις. Η πρώτη είχε να κάνει με την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα Εφήβων, η δεύτερη είχε να κάνει με την απόσυρση της ομάδας ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς την τοπική Ένωση και η τρίτη πρόταση που ακούστηκε ήταν να κατέβει η εφηβική ομάδα με παίκτες από το παιδικό τμήμα του συλλόγου.

Τελικά, μετά από ώριμη σκέψη αποφασίστηκε να δώσουν κανονικά το παρών οι έφηβοι στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, με τον πρόεδρο της ομάδας Θάνο Καμινιώτη να δηλώνει στο eviabasket.gr τα εξής για την απόφαση του συμβουλίου: ”Πήραμε την απόφαση να δώσουμε το παρών στο εφηβικό πρωτάθλημα, καθώς δεν θέλουμε να στερήσουμε από τα παιδιά της ομάδας μας το όνειρο της συμμετοχής για πρώτη φορά εκτός της περιφέρειας μας, παρά τις αντιξοότητες που συναντήσαμε από την ΕΣΚΑΣΕ. Η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία, καθώς υπήρξαν και μέλη που ζήτησαν να αντιδράσουμε πιο δυναμικά. Λυπάμαι για την ανεξήγητη και εκτός λογικής απόφαση της Ένωσης να ορίσει τον πρώτο τελικό ενδιάμεσα του εφηβικού πρωταθλήματος, μην αφήνοντας ούτε μια μέρα ξεκούρασης στους παίκτες μας. Κάποιοι φαίνεται πως δεν έχουν καταλάβει, πως το εφηβικό τμήμα του Ερμή εκπροσωπεί πρώτα την Ένωση και το μπάσκετ της περιφέρειας  και μετά το σύλλογο μας”.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (11-17 Δεκεμβρίου)

pannikolaou

ΕΦΗΒΩΝ Γ’ ΟΜΙΛΟΣ: Βαθμολογία & σκόρερς (8/12)

pannikolaou

ΕΦΗΒΩΝ Γ’ ΟΜΙΛΟΣ: Κάδμος-Ερμής Σχηματαρίου 77-50

pannikolaou