Over play

Σε κλειστό Κανήθου και ΔΑΚ Χαλκίδας όλοι οι αγώνες του Ευρωμπάσκετ U20 Ανδρών!

Σε κλειστό Κανήθου και ΔΑΚ Χαλκίδας όλοι οι αγώνες του Ευρωμπάσκετ U20 Ανδρών!

ΣΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ. ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ!

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία από πλευράς Δήμου Χαλκίδας όσο αφορά τη διοργάνωση του  Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ U20 Ανδρών Β’ Κατηγορίας από τις 15 μέχρι τις 24 Ιουλίου.

Ήδη έχει ξεκαθαρίσει ο τόπος διεξαγωγής των αγώνων αλλά και των προπονήσεων όλων των ομάδων, με κάποιες διαφοροποιήσεις όσο αφορά τις αρχικές αναφορές, μετά και την επίσκεψη του κλιμακίου της FIBA στη Χαλκίδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Σε Κάνηθο και ΔΑΚ όλοι οι αγώνες, έμεινε εκτός η Αυλίδα

Έτσι λοιπόν, όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στα κλειστά γυμναστήρια Κανήθου και ΔΑΚ Χαλκίδας, ενώ οι προπονήσεις των ομάδων θα γίνουν σε αυτά τα δύο γήπεδα αλλά και στο κλειστό της Πειραϊκής.

Το κλειστό Αυλίδας έμεινε εκτός Ευρωμπάσκετ λόγω απόστασης!
Το κλειστό Αυλίδας έμεινε εκτός Ευρωμπάσκετ λόγω απόστασης!
Το κλειστό Κανήθου που επιλέχθηκε για αγώνες και προπονήσεις στο Ευρωμπάσκετ του Ιουλίου.
Το κλειστό Κανήθου που επιλέχθηκε για αγώνες και προπονήσεις στο Ευρωμπάσκετ του Ιουλίου.

Εδώ υπάρχει η πρώτη διαφοροποίηση, καθώς απορρίφθηκε η περίπτωση του κλειστό του Βασιλικού μια που ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και είναι αμφίβολο αν θα προλάβαιναν μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ η έκπληξη έχει να κάνει με τον αποκλεισμό του κλειστού της Αυλίδας το οποίο είχε ελεγχθεί από τους υπεύθυνους της FIBA αλλά και της Ελληνικής Ομοσπονδίας και είχε πάρει την έγκριση για να χρησιμοποιηθεί ως προπονητικό κέντρο αρκεί να τοποθετούνταν κλιματισμός.

Η δικαιολογία για τον αποκλεισμό της Αυλίδας, έχει να κάνει με την χιλιομετρική απόσταση από τη Χαλκίδα, ώστε να μην υπάρχουν μετακινήσεις των αποστολών, όπως υποστήριξε η πλευρά της FIBA και της ΕΟΚ.!

 

Σε ανεύρεση των τελευταίων ξενοδοχείων

Ο Διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ Φώτης Γκούνης δηλώνει αισιόδοξος για το θέμα της κάλυψης των ξενοδοχείων για όλες τις αποστολές.
Ο Διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ Φώτης Γκούνης δηλώνει αισιόδοξος για το θέμα της κάλυψης των ξενοδοχείων για όλες τις αποστολές.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν ευσταθεί μόνο και μόνο από τη στιγμή που η διαμονή των αποστολών θα γίνει στην ευρύτερη περιοχή, άρα θα είναι αναπόφευκτες οι μετακινήσεις ακόμα και εκτός των ορίων του Δήμου Χαλκίδας χωρίς μάλιστα ακόμα να έχει ολοκληρωθεί η ανεύρεση όλων των ξενοδοχείων.

Από πλευράς Ομοσπονδίας αλλά και της FIBA υπήρξε έντονη ανησυχία το τελευταίο διάστημα μια που δεν είχε ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά βάσει ενημέρωσης από τον Διευθυντή του ΔΟΑΠΠΕΧ Φώτη Γκούνη ‘μένει ένα μικρό κομμάτι για να ολοκληρωθεί στο 100% η διαμονή όλων των αποστολών‘.

 

Μεγάλη συμμετοχή από εθελοντές

Το ευχάριστο στη μέχρι τώρα προετοιμασία, είναι πως ήδη έχουν συμπληρωθεί 100 αιτήσεις εθελοντών που ήταν και ο αρχικός στόχος. Από πλευράς Δήμου όμως, επιδιώκεται αυτός ο αριθμός να μεγαλώσει κατά πολύ ώστε να υπάρχει πλήρη κάλυψη των αναγκών σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά.

Αρκετοί σύλλογοι αλλά και φορείς έχουν δηλώσει συμμετοχή, όπως επίσης και απλός κόσμος που θέλει να γίνει μέλος αυτής της προσπάθειας.

 

Στο φουλ οι εργασίες στα κλειστά γυμναστήρια

Από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ασφαλώς και είναι κερδισμένη η πόλη της Χαλκίδας και όχι μόνο, καθώς δεν είναι μόνο οι αποστολές που θα έρθουν όλο αυτό το διάστημα στην Εύβοια και θα κινήσουν την αγορά, αλλά και τα έργα που θα γίνουν στα κλειστά γυμναστήρια και θα μείνουν ως παρακαταθήκη για τους αθλητές όλων των ομάδων που χρησιμοποιούν τα γήπεδα.

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της διοργάνωσης λοιπόν, θα γίνουν αρκετές λειτουργικές αναβαθμίσεις στα κλειστά γυμναστήρια, χωρίς να υπολογίζεται βέβαια ό,τι έχει γίνει μέχρι σήμερα, όπως για παράδειγμα η τοποθέτηση του σύγχρονου ηλεκτρονικού πίνακα στο κλειστό Κανήθου, αλλά και τις εργασίες που θα γίνουν και δεν αναφέρονται παρακάτω από τα αρμόδια τμήματα του Δήμου στους περιβάλλοντες χώρους των γηπέδων.

 

  • Δ.Γ. Τ. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ

Συντήρηση παρκέ (τρίψιμο , λουστράρισμα , διαγράμμιση), γενικός ελαιοχρωματισμός, προμήθεια εξοπλισμού (ιατρικά κρεβάτια σε κάθε αποδυτήριο,πίνακες προπονητών, εφεδρικά ταμπλό και στεφάνια), χώρος γραφείου τύπου (παροχή internet  για 50 δημοσιογράφους με ελάχιστο 5 mbps upload).

Αποτελεί το κυρίως γήπεδο των αγώνων και της οργανωτικής επιτροπής και σε γενικές γραμμές είναι έτοιμο.

  • Δ.Γ. ΔΑΚ Μ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ

Επισκευή κλιματισμού, διαμόρφωση ενός επιπολέον αποδυτηρίου ομάδων, γενική ανακαίνιση αποδυτηρίων ομάδων, διαιτητών και λοιπών βοηθητικών  χώρων, βάψιμο τζαμιών δυτικής πλευράς με λευκό χρώμα, [ιατρικά κρεβάτια σε κάθε αποδυτήριο,πίνακες προπονητών, εφεδρικά ταμπλό και στεφάνια), χώρος γραφείου τύπου ( παροχή internet  για 50 δημοσιογράφους με ελάχιστο 5 mbps upload), γενικός ελαιοχρωματισμός.

  • Δ.Γ. ΧΑΛΚΙΑ- ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Συντήρηση παρκέ (τριψιμο, λουστράρισμα, διαγράμμιση], γενικός ελαιοχρωματισμός.

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou