ΠΑΙΔΩΝ

Χρ.Μωραϊτης: ‘Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες’

Ο τελικός των παίδων βρήκε νικήτρια στις λεπτομέρειες την Παναγίτσα με τον κόουτς της Ιτέας Χρήστο Μωραϊτη να δίνει συγχαρητήρια στους νικητές, να μένει ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, τονίζοντας παράλληλα πως όλα τα παιδιά μόνο κερδισμένα μπορούν να βγουν από τέτοια παιχνίδια.

‘Συγχαρητήρια στην ομάδα της Παναγίτσας για την κατάκτηση του τίτλου και στον κόουτς Παναγιώτη Μιχαήλ για την πολύ καλή δουλειά που κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Για εμάς αποτελεί επιτυχία που φτάσαμε στον τελικό καθώς είμαστε μια μικρή πόλη που όμως έχουμε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως το έχουμε το μπάσκετ…

Όσο για το ματς, ήταν πολύ κλειστό και ήταν δεδομένο πως θα κρίνονταν στις λεπτομέρειες.

Έτσι είναι το μπάσκετ, ένα άθλημα με έντονα συναισθήματα, που κάποια λάθη μπορεί να σε οδηγήσουν από τον θρίαμβο στην απογοήτευση και εμείς κάναμε στο 69-68 τρία διαφορετικά λάθη με αποτέλεσμα να χάσουμε το τρόπαιο.

Δεν πειράζει όμως, μόνο κερδισμένοι υπάρχουν από τέτοια ματς, γιατί τα παιδιά και των δύο ομάδων πήραν πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια.

Συγχαρητήρια και στα δικά μου παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά, είμαι σίγουρος ότι το μέλλον τους ανήκει’.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινάει σήμερα η ψηφοφορία των Stereabasket Awards 2024!

pannikolaou

”5ο τουρνουά 3 on 3 Ραφαήλ Σκεμπές”: Οι 16 όμιλοι και οι 62 ομάδες (19-21/7)

pannikolaou

Stereabasket Awards 2024 Coming Soon (video)

pannikolaou