Uncategorized Α2

Βασίλης Μπρατσιάκος:’Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο’

Μια εύκολη νίκη πήρε η Κύμη όπως αναμενόταν άλλωστε απέναντι στην ουραγό ομάδα του Πευκοχωρίου, με τον κόουτς των νικητών Βασίλη Μπρατσιάκο να δίνει ιδιαίτερη σημασία στις δηλώσεις του, στον σωστό τρόπο προσέγγισης, αγωνιστικά και πνευματικά του αντιπάλου. Παράλληλα όπως τόνισε, δόθηκε και η ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που μέχρι τώρα δεν είχαν ενεργό ρόλο στην ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χαλκιδέου κόουτς στο eviabasket.gr:

Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά και με κάθε λεπτομέρεια προετοιμάσαμε την ομάδα μας πάνω στον τρόπο παιχνιδιού του Πευκοχωρίου. Στόχος μας εκτός της ετοιμότητας στην αγωνιστική τακτική ήταν και η σωστή πνευματική προετοιμασία έτσι ώστε να μην παρασυρθούμε από τη βαθμολογική θέση του αντιπάλου μας, να τον σεβαστούμε έτσι ώστε να μπούμε δυνατά και με μεγάλη ενέργεια από την αρχή, γιατί εδώ που φτάσαμε δεν πρέπει να υπάρχει οποιαδήποτε μορφής πισωγύρισμα.

Αντιμετωπίσαμε προβλήματα τραυματισμών μέσα στην εβδομάδα και αναγκαστήκαμε να παρουσιαστούμε στο παρκέ χωρίς τους δύο πρώτους μας σκόρερς Μιλόσεβιτς και Τουντζιαράκη. Η ομάδα μας παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλή και άκρως επιθετική άμυνα (12 κλεψίματα), να τρέξει στο επιθετικό τρανζίσιον και με ομαδική δουλειά (22 ασίστ) πήραμε από νωρίς τα ηνία και φτάσαμε σε μια εύκολη επικράτηση, χρησιμοποιώντας για αρκετό διάστημα παιδιά που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής έως τώρα. Κερδίσαμε λοιπόν μια ακόμη μάχη και συνεχίζουμε. Η ομάδας μας είναι σε καλή κατάσταση και ιδιαίτερα συγκεντρωμένη στο στόχο’.

 

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ήττα-μαχαιριά! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 73-83

pannikolaou

A2 Elite League: Νίκη-πρόκριση στα playoffs! Ερμής Σχηματαρίου-Δόξα Λευκάδας 74-69

pannikolaou