Uncategorized Α ΕΣΚΑΣΕ

Ο Λοκρός ευχαριστεί τον κόσμο για την παρουσία του!

Το κλειστό της Αταλάντης έζησε μεγάλες στιγμές χθες στον πρώτο τελικό της Α’ ΕΣΚΑΣΕ με τον κόσμο να κατακλύζει τις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Η διοίκηση του Λοκρού δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε σήμερα και η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

‘Η Διοίκηση , το προπονητικό team και οι παίχτες της ομάδας μας, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν μέσα από την καρδιά τους τον κόσμο που παρευρέθηκε στον χθεσινό πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α΄ΕΣΚΑΣΕ και με την συγκλονιστική του παρουσία και το χειροκρότημα του, έγινε για ακόμη μία φορά ο 6ος και σημαντικότερος παίχτης της ομάδας μας.

Είμαστε ικανοποιημένοι  που παρ΄όλη την κρισιμότητα του παιχνιδιού , η συμπεριφορά του ήταν άψογη και φιλοξενία υποδειγματική τέτοια όπως αρμόζει σε δυο μεγάλους συλλόγους, όπως ο ΛΟΚΡΟΣ  ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ και ο ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ.

Εικόνες σαν τις χθεσινές σε ένα γήπεδο κατάμεστο από μικρά παιδιά, οικογένειες και φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας να παρακολουθούν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον αγώνα δείχνουν σε πιο πλαίσιο ΠΡΕΠΕΙ να διεξάγονται τα παιχνίδια και ειδικά οι ΤΕΛΙΚΟΙ , μακριά από σκοπιμότητες , ακραίες συμπεριφορές και δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων.

Είμαστε υπερήφανοι που μετά το τέλος του παιχνιδιού γίναμε αποδέκτες των ευχαριστιών των διοικούντων του Ερμή Σχηματαρίου για την άψογη φιλοξενία της αποστολής τους και των φιλάθλων τους που βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Αταλάντης , καθώς επίσης και για τα εύσημα από τους διαιτητές και κομισάριους του παιχνιδιού για την υποδειγματική συμπεριφορά του φίλαθλου κοινού.

Η σειρά πλέον μεταφέρεται στην έδρα του Ερμή Σχηματαρίου και είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ πως με την παρουσία σας και την στήριξή σας θα καταφέρουμε να πάρουμε την πολυπόθητη ΝΙΚΗ ώστε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ  – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!!

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ’

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou