Over play Uncategorized

WikiLeaks: Πρεμιέρα με αποκαλύψεις!

Καλημέρα σε όλους και καλώς ήρθατε στην στην στήλη μας. Δυο πραγματάκια στα γρήγορα. Δεν έχουμε σκοπό ούτε να θίξουμε, ούτε να προωθήσουμε κάτι ή κάποιον. Την γνώμη μας θα λέμε. Το αν θα είναι ενδιαφέρουσα θα φανεί από την αναγνωσιμότητα. Πιθανώς να έχουμε και την δυνατότητα σχολίων. Θα το δούμε και θα σας ενημερώσουμε. Πάμε λοιπόν στο κυρίως menu. Χθες είχαμε ορισμούς. Για να δούμε τι ψάρια πιάσαμε.

Στο Σχηματάρι ήταν τουλάχιστον δεδομένο ότι θα πάει ο Παντελίδης με κάποιον άλλον αξιολογημένο. Εμένα προσωπικά, ο Ντάνος μου κάνει. Καλή τύχη μάγκες αν και δεν νομίζω ότι θα την χρειαστείτε.

Στην Άμφισσα το ζευγάρι Χριστοδούλου – Γερονικολού δεν νομίζω οτι θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Στο ματσάκι των μπαράζ της Γ’ είναι πολύ ενδιαφέρουσα η σκέψη της ΚΕΔ να βάλει το δίδυμο Χαϊνά – Κάλφα. Έμπειρες και οι δύο, αλλά όσο και αν έψαξα τα κιτάπια μου, δεν τις είδα μαζί πάλι φέτος. Κι επειδή πολλές φορές ακούμε για την περιβόητη «χημεία μεταξύ διαιτητών» πιστεύω ότι έχοντας φτάσει στην φάση των play off δεν είναι ώρα για πειράματα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΥΒΕΝΤΑΠάμε στην Κυριακή. Πολύ ενδιαφέροντα τα πράγματα.

ΑΓΕΧ–ΑΕΕΠ: Ειμαι 100% σίγουρος ότι ο ένας κόουτς βλέπει εφιάλτες από χθες. Συμβουλή προς τον 1ο διαιτητή : Δεν είναι κακό να σφυρίζει και ο άλλος διαιτητής σε ένα παιχνίδι. Γι αυτό άλλωστε σας βάζουν δύο-δύο. Έχοντας σφυρίξει στις Εθνικές κατηγορίες, θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι δεν σφυρίζουμε μπροστά στον συνάδελφο όταν πχ εμείς είμαστε κοντά στο κέντρο κι άλλος στην τελική γραμμή. Κι αν γίνει μια φορά, οκ. Αν γίνεται συνέχεια κάτι σημαίνει. Και για να μην παρεξηγούμαι, αναφέρομαι στο παιχνίδι ΑΕΕΠ – ΑΓΕΧ όπου η Χαϊνά απλά συμπλήρωνε το ντουέτο. Κακή χημεία; Ίσως …

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒ.–ΠΡΩΤΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ: Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η σκέψη της ΚΕΔ να στείλει «ουδέτερους» διαιτητές. Δεν έπραξε το ίδιο όταν πήγε εκεί η ΑΓΕΧ. Να στείλει διαιτητές από την Λαμία δηλαδή. Έστειλε δυο Βοιωτούς (Ντάνο – Καραμπιτσάκο), με τον δεύτερο να ακούγεται μάλιστα ότι έχει αγωνιστεί στην ομάδα της Λιβαδειάς. Προσωπικά αυτό δεν το ξέρω αλλά είναι εύκολο να το μάθω. Έχει άδικο μετά, παράγοντας ομάδας από την Χαλκίδα, να κατηγορεί την ΚΕΔ ότι έσωσε τις «από ‘κει» ομάδες και έχει βάλει τις «από ‘δω» να σκοτώνονται για το ποιες θα ανέβουν και ποιες όχι ; Θα έχουμε συνέχεια σε αυτό …

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ–ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ: ΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΧ! Και για να μην παρεξηγούμαι, δεν αναστενάζω για την αξία των διαιτητών. Όσοι είδατε το Ακαδημίες–Δροσιά θα έχετε ήδη καταλάβει. Θα ξαναμιλήσουμε την Δευτέρα.

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ–ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ: Προσοχή στις τεχνικές ποινές ! Είναι 1 βολή και η μπάλα στην ομάδα που την κέρδισε. Ανεξάρτητα από το πόσα φάουλ έχει η κάθε ομάδα.

ΜΟΥΤΑ–ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Για να σας εμπιστεύεται η ΚΕΔ ως δίδυμο κάτι θα ξέρει. Στο Μαλεσίνα–Σχηματάρι πάντως που σας είδα, δεν μου αρέσατε. Μπορεί να ήταν και τυχαίο.

Εκτός ορισμών αλλά και χωρίς κωλύματα, οι Μασλατζίδης Ι., Παστήρας, Σοφόπουλος. Για τον τελευταίο υπάρχει στην πιάτσα μία φήμη ότι είναι τιμωρημένος από την ΚΕΔ. Μάλλον αληθεύει αφού έχουμε να τον δούμε πάνω από μήνα σε ορισμό. Τελευταίο του παιχνίδι ήταν, αν θυμάμαι καλά, το ΑΕΕΠ – ΟΙΝΟΦΥΤΑ με τον Βαρσαμά. Εκεί όλοι, νικητές και χαμένοι τα έβαλαν με τον Βαρσαμά ο οποίος τα είχε κάνει ψιλομαντάρα. Αν κρίνουμε πάντως από αυτά που έχουμε δει φέτος αλλά δεν έχει τιμωρηθεί κανείς, πρέπει να έχει κάνει κάτι πολύ «χοντρό». Θα μάθουμε και θα σας πούμε.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Τα λέμε από Δευτέρα.

Julian Assange

Σχετικά άρθρα

Πολύ καλός ο Χαντζής στην πρώτη νίκη των Dubai Falcons!

pannikolaou

Σχολικοί αγώνες Ν. Ευβοίας: Ξεκίνημα με νίκες για 1ο ΕΠΑΛ, ΓΕΛ Ν. Αρτάκης & ΓΕΛ Βαθέος Αυλίδας!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβολή στο ΓΑΣ Άμφισσας-Πρωτέας Σχημ. λόγω συμμετοχής Χαντζή στη Rising Stars South

pannikolaou