Α1

Αισιοδοξία για αίσιο τέλος στο deal Χαλκίδας-Κηφισιάς!

Έχουν περάσει 10 ημέρες από τότε που ο πρόεδρος της Κηφισιάς Γιώργος Βαγενάς βρέθηκε στη Χαλκίδα συζητώντας με τοπικούς παράγοντες για το ενδεχόμενο μεταφοράς της ομάδας στην πρωτεύουσα της Εύβοιας και από τότε όχι μόνο δεν έχει παγώσει το θέμα αλλά εξελίσσεται με θετικούς μάλιστα οιωνούς για την κατάληξη του.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε, συνεχίστηκαν οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών με δύο δεδομένα πλέον να είναι πάνω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Το ένα έχει να κάνει με την απόσυρση οποιασδήποτε τρίτης περίπτωσης ομάδας, όπως για παράδειγμα της κρούσης του Δούκα που απορρίφθηκε από πλευράς Κηφισιάς.

Πλέον, δύο ενδεχόμενα υπάρχουν για την επόμενη ημέρα της ομάδας. Το ένα έχει να κάνει με την μετακίνηση της στη Χαλκίδα με τους όρους που είχαμε αναφέρει στο προηγούμενο άρθρο, της μόνιμης δηλαδή μεταφοράς της, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση θα παραμείνει στην Κηφισιά.

Το δεύτερο δεδομένο και αυτό ενθαρρυντικό για την πλευρά της Χαλκίδας, είναι ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα των 10 ημερών, έγινε η πρώτη κρούση στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης και η ανταπόκριση ήταν μεγαλύτερη του αναμενόμενου, καθώς και με πρόσφατο το επιτυχημένο οργανωτικά εγχείρημα στην περίπτωση του Ίκαρου υπήρξε πρόσφορο έδαφος για συζητήσεις.

Στις συζητήσεις που έχουν γίνει, εκτός από το θέμα της μόνιμης μεταφοράς στη Χαλκίδα, έχει μπει και χρονικό όριο στις όποιες διεργασίες, με τον Γ.Βαγενά να δεσμεύεται για να απαντήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα ώστε να υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για οργανωθεί κατάλληλα η επόμενη ημέρα της ομάδας.

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζονται μέχρι νεοτέρας τα πρωταθλήματα της ΕΟΚ

pannikolaou

Σκέψεις για διακοπή των Εθνικών πρωταθλημάτων!

pannikolaou

Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλο τον κόσμο!

pannikolaou