Α2

Αλέξανδρος Θεοδώρου: ‘Αφιερώνω την άνοδο στον τόπο μου!’

Ενθουσιασμένος από τη νίκη-άνοδο και πως να μην ήταν άλλωστε, ο πρόεδρος της Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου μίλησε μετά το τέλος του ντέρμπι στο eviabasket.gr  τονίζοντας πως αυτόν τον τίτλο τον αφιερώνει πρώτα και πάνω απ’ όλα στην πόλη του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Είμαι ενθουσιασμένος από την φετινή μας επιτυχία που μας φέρνει στην Α1 κατηγορία. Αφιερώνω αυτή την επιτυχία στον τόπο μου και δηλώνω πως θα κάνω τα πάντα και στο μέλλον για την ιδιαίτερη πατρίδα μου. Η επιτυχία μας στηρίχθηκε στο γεγονός ότι ήμασταν μια οικογένεια στις καλές και στις άσχημες στιγμές. Περάσαμε και δύσκολες μέρες μέσα στη χρονιά αλλά στάθηκα δίπλα στην ομάδα και την στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις. Με ρώτησαν προηγουμένως δημοσιογράφοι από την Αθήνα, που δεν ξέρουν τι εστί Κύμη, τι βγάζει αυτή η πόλη, πως ζει το χειμώνα. Τους απάντησα πως το χειμώνα η Κύμη βγάζει πρωταθλητές!

Η επόμενη χρονιά μας βρίσκει στην Α1 που ήταν και ο βασικός μας σκοπός από την αρχή της σεζόν. Πρώτος στόχος θα είναι να καθιερωθούμε στην Α1, να φανούμε ανταγωνιστικοί, να μάθουμε την κατηγορία. Την ομάδα θα την στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις και τη νέα χρονιά και για πολλά ακόμα χρόνια!’

Σχετικά άρθρα

Waverpoll.com: Ποιος θα έχει πιο πολλές ασίστ στο τέλος της regular season της Euroleague?

pannikolaou

Α2 Ανδρών: Ξεκίνημα με νίκες και καλές εμφανίσεις για Καψαλό-Ντουζίδη!

pannikolaou

Waverpoll.com: Ποια ομάδα θα τερματίσει πιο ψηλά στη βαθμολογία;

pannikolaou