Α2

Στα play-out η Α.Ε.Λιβαδειάς μετά την ήττα από τον Εθνικό (73-63)

Το έργο της Λιβαδειάς ήταν δύσκολο, καθώς ήθελε το διπλό μέσα στον Εθνικό αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων, κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι όπως αναμενόταν η ομάδα του Χρήστου Μωραϊτη στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Βοιωτικής ομάδας, θα διεκδικήσει την παραμονή της σε αγώνες play-out αρχικά απέναντι στο Περιστέρι, με την Λιβαδειά να έχει το προβάδισμα σε νίκες με 2-0.

Ο Εθνικός διατήρησε το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η Λιβαδειά προσπάθησε να επιστρέψει αρκετές φορές χωρίς όμως να το καταφέρει με τους γηπεδούχους να επικρατούν τελικά με 73-63.

Διαιτητές: Δεσλής-Παγώνης-Κοντίλης.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-18, 38-33, 55-47, 73-63.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Καλαφατάκης): Μάντζαρης 4, Τζόλος 4, Τότσιος 20 (2), Βασιλόπουλος 13 (1), Βουγιούκας 7, Παλαιοχωρίτης 3 (1), Ράπτης 2, Γκιζόγιαννης 5, Λάτοβιτς 9 (1), Μαγκουνής 6, Τζιάλλας, Ψυλέας.
Α.Ε.ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Μωραΐτης): Ντακούλιας 13 (3), Βουκαντίνοφ 14 (1), Τερματζίδης, Βούλγαρης, Χάλαρης 1, Μαράντος 5 (1), Μαχαίρας 12, Σταύρου 2, Καλαμπάκας 2, Δημητριάδης 14 (1).

Σχετικά άρθρα

Εγκύκλιος χειμερινής μεταγραφικής περιόδου 2023-2024. Όροι και προϋποθέσεις.

pannikolaou

”Πετάει” ο Δημήτρης Μάρκου με τον Ίκαρο Καλλιθέας! (video)

pannikolaou

Α2 Elite League: Κακή εμφάνιση και ήττα! Κόροιβος-Έσπερος My KTEO Λαμίας 102-77

pannikolaou