Uncategorized Α1

Η Χαλκίδα, η Κηφισιά και το…Champions League!

Οι συζητήσεις ανάμεσα στους παράγοντες της Χαλκίδας και της Κηφισιάς συνεχίστηκαν και αυτή την εβδομάδα με το ενδεχόμενο μετακίνησης στην πρωτεύουσα της Εύβοιας να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, αν και στο χορό μπήκε δυνατά τις τελευταίες ημέρες και ο Δούκας.

Η Κηφισιά μάλιστα, ανακοίνωσε προχθές με κάθε επισημότητα πως θα παίξει τη νέα σεζόν στο Champions League καθώς έγινε δεκτό το αίτημα της από τη FIBA, οπότε σε περίπτωση μετακίνησης της ομάδας των Βορείων προαστίων στη Χαλκίδα, είναι δεδομένο πως οι φίλαθλοι της ομάδας και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις!

Αυτή η Ευρωπαϊκή προοπτική πάντως, μπορεί να αποδειχθεί διαπραγματευτικό όπλο για τη Χαλκίδα, καθώς ούτε το Ζηρίνειο, ούτε το κλειστό του Δούκα πληρούν τις προδιαγραφές για Ευρωπαϊκό παιχνίδι, σε αντίθεση με τα κλειστά της Χαλκίδας, στα οποία έτσι και αλλιώς θα διεξαχθεί σε λιγότερο από δύο μήνες το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προχωρήσει σε επίπεδο λεπτομερειών και την ερχόμενη Δευτέρα είναι πιθανό να υπάρξει και τελικό αποτέλεσμα.

Κάτι που θα είχε γίνει νωρίτερα, αλλά το μπάσιμο του Δούκα έφερε πίσω τις διαδικασίες, αν και οι διαφορές στο οικονομικό κομμάτι είναι μεγάλες και πολύ δύσκολα θα καλυφθούν.

Ο Γιάννης Ζερβός, που είναι ο ισχυρός οικονομικός παράγοντας του Δούκα, σε περίπτωση πάντως που προχωρήσει το deal, θα πρέπει να βρει και λύση στο δίλημμα αν ο Δούκας θα απορροφηθεί από την Κηφισιά οπότε θα ανοίξει μια ακόμα θέση στην Α2, ή η ομάδα θα παραμείνει ενεργή με άλλο όμως ιδιοκτήτη.

Οι παράγοντες της Χαλκίδας από την πλευρά τους, εκφράζουν πάντως την αισιοδοξία τους ότι στο τέλος θα υπάρξει αίσιο τέλος και η ομάδα της Κηφισιάς θα έρθει μόνιμα στη Χαλκίδα, κάτι που αποτελεί όρο στις μέχρι τώρα συζητήσεις.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Πολύ καλός ο Χαντζής στην πρώτη νίκη των Dubai Falcons!

pannikolaou