Α2

Παροξυσμός στην Κύμη για ένα εισιτήριο!

Το Σάββατο η Κύμη δίνει τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς, ολόκληρης της ιστορίας της για να είμαστε αντικειμενικοί, αντιμετωπίζοντας τον Φάρο Κερατσινίου στον…μεγάλο τελικό της Α2, που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει το εισιτήριο της απ’ ευθείας ανόδου στην Α1 κατηγορία!

Αυτό το μεγάλο ντέρμπι, που θέλει να το δει όλος ο μπασκετικός κόσμος της Εύβοιας και όχι μόνο, με τις ενοχλήσεις στους παράγοντες της ομάδας και στους αθλητές είναι τόσο μεγάλες που δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε πως με τον παροξυσμό που επικρατεί στον κόσμο θα γέμιζε άνετα και γήπεδο 3.000 θέσεων, δημιουργεί ένα πρόβλημα που έσπευσε αμέσως όμως η διοίκηση της ομάδας να λύσει μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε διευκρινίζοντας τη σειρά προτεραιότητας για την παρακολούθηση του ντέρμπι.

Στην ανακοίνωση επισημαίνετε πως προτεραιότητα θα δοθεί στους κατόχους διαρκείας που όμως θα πρέπει να είναι μια ώρα πριν την έναρξη του ματς (3 μ.μ.) στο γήπεδο, ώστε έπειτα να δοθούν τα εισιτήρια στους υπόλοιπους φιλάθλους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

‘Το Σάββατο η ομάδα μας δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει τον πρωταθλητή της Α2. Η προσμονή και η αγωνία όλης της Κύμης για το συγκεκριμένο ματς ξεπερνά κάθε φαντασία και όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα ενδείξεις το κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Μαρίνος» θα είναι κατάμεστο. Η στήριξη του φίλαθλου κόσμου της Κύμης προς την ομάδα μας είναι πραγματικά συγκινητική και οφείλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για την αποφυγή όμως της ταλαιπωρίας των φιλάθλων την ημέρα του αγώνα και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις πρέπει να θέσουμε κάποιους κανόνες. Αρχικά, παρακαλούμε όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας να βρίσκονται στο γήπεδο μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης(15:00) για να μπουν πρώτοι στην εξέδρα και να κάτσουν στις θέσεις τους. Στην συνέχεια, στις 15:15 θα αρχίσει η διάθεση των υπολοίπων εισιτήριων και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας με βάση την ώρα προσέλευσης. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και ευχόμαστε το Σάββατο το απόγευμα να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο μας στην Α1!’.

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ήττα-μαχαιριά! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 73-83

pannikolaou