Over playUncategorized

The Basketball Wikileaks: Ημέρα τροπαίων!

Καλησπέρα σε όλους.

Άργησα λίγο σήμερα λόγω κάποιων σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά επέστρεψα. Τελευταία στροφή λοιπόν για τα play off της Γ´ και φυσικά όλα είναι ρευστά στον Α’ Όμιλο.

Έχουμε και λέμε: 1. Παπαθεοδώρου–Απόλλωνας Χαλκίδας: ο χαμένος πάει σπίτι του και προγραμματίζει την επόμενη χρονιά. Ο νικητής ίσως ανεβεί απευθείας, ίσως πάει μπαράζ. Ανάλογα το νικητή του άλλου αγώνα.

2. Πρωτέας Σχηματαρίου – Αίαντας Αυλίδας: ο χαμένος πάει σπίτι του και προγραμματίζει την επόμενη χρονιά. Ο νικητής ίσως ανεβεί απευθείας, ίσως πάει μπαράζ. Ανάλογα το νικητή του άλλου αγώνα. Όπως καταλαβαίνετε έκανα copy-paste το σχόλιο ! Κι αυτό γιατί ισχύει ακριβώς το ίδιο ! Ούτε σε προβλέψεις θα μπώ, ούτε σε άλλου τύπου σχόλια. Τα διαιτητικά δίδυμα είναι μπαρουτοκαπνισμένα όποτε ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και να νικήσουν οι καλύτεροι.

Στον άλλο όμιλο, το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει ανέβει ο Άρης Αμφίκλειας και έχει αποκλειστεί ο Κένταυρος ο οποίος σε πιθανή ισοβαθμία υστερεί στο goal average (-20).

Στο παιχνίδι της Αναγέννησης Λαμίας με τον Οπούντιο, οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη με 15 πόντους και πάνω ώστε να ξεπεράσουν στο goal average τους φιλοξενούμενους. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ο Οπούντιος πάει μπαράζ. Καλή επιτυχία κι εκεί σε όλους, ομάδες και διαιτητές.

Γ.Σ.ΚΥΜΗΣ ΖΝΤΟ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΕΥΚΑΗ Κύμη παίζει τον τελικό της χρονιάς στην έδρα της απέναντι στον Φάρο Κερατσινίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στον κόουτς Μπρατσιάκο και στην ομάδα που έχει δημιουργήσει. Όλη μας η θετική ενέργεια είναι μαζί σας παιδιά. Κάντε μας περήφανους.

Φίλε Γ.Τ. έχω βρει κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτά που μου μετέφερες και σε πρώτη φάση φαίνεται να έχεις δίκιο. Όπως καταλαβαίνεις όμως για να δημοσιευθεί κάτι τέτοιο, πρέπει να το «δέσουμε» πολύ καλά. Θα είμαστε σε επαφή.

Κλείνω με έναν γρίφο για τον οποίο θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να λυθεί, αλλά εάν έχετε λίγο υπομονή θα καταλάβετε. Παλιά παιζόταν στην τηλεόραση ένα τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε ο Γιώργος Πολυχρονίου αν θυμάμαι καλά και λεγόταν «Ο Τροχός της Τύχης». Τι έκανε αυτός ο Τροχός ;

Καλό βράδυ σε όλους

Jassange35@gmail.com

Julian Assange

Σχετικά άρθρα

Παίκτης-προπονητής στον Παπάδο Γέρα ο Καραδόπουλος

pannikolaou

Σαν σήμερα…25 Αυγούστου (2015-2023)

pannikolaou

Ανανέωσε με Σιδέρη ο Εθνικός Λιβαδειάς!

pannikolaou