Α1

Ο Κ.Κώτσης μάνατζερ στην Κύμη!

Η πρώτη μεταγραφή της Κύμης δεν ήταν κάποιου παίκτη, αλλά ήταν επιπέδου Α1 και μάλιστα από το πάνω ράφι.

Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της συνεργασίας με τον μάνατζερ της Εθνικής Ελλάδας Κώστα Κώτση, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του General Manager στην ομάδα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, την πρώτη της Κύμης στην Α1!

Με αυτή την κίνηση ο πρόεδρος της Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου με συντονισμένες, μεθοδικές και επίμονες κινήσεις κατάφερε να ενισχύσει σημαντικά σε μια ιδιαιτέρως νευραλγική θέση την ομάδα και να την «οχυρώσει» πλήρως στον οργανωτικό τομέα, έτσι ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη στις υψηλές απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος.

Ο Μάρκος Κολώκας αξίζει να σημειωθεί, πως παραμένει στην θέση του team manager της ομάδας της Κύμης και θα βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με το Κ. Κώτση.

Ο Κώστας Κώτσης γεννήθηκε το 1967 στο Περιστέρι και αποφοίτησε από το τμήμα φυσικής αγωγής και αθλητισμού, με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση. Τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στην θέση του τιμ μάνατζερ της Εθνικής Ελλάδας, συνεργάζεται στενά με τον ομοσπονδιακό προπονητή Φώτη Κατσικάρη και έχει επιτελέσει σπουδαίο έργο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Είναι ένας από τους πλέον καταρτισμένους επαγγελματίες στον χώρο, φροντίζοντας να ενημερώνεται διαρκώς για τις εξελίξεις και να διατηρεί σημαντικές επαφές σε διεθνές επίπεδο. Ξεκίνησε της ενασχόληση του με το μπάσκετ από το Περιστέρι, αρχικά ως αθλητής και στην συνέχεια ως προπονητής των τμημάτων υποδομής και ως μάνατζερ της ανδρικής ομάδας. Η θέση του μάνατζερ ήταν αυτή που τον κέρδισε τελικά και στην οποία καταξιώθηκε, έχοντας αξιοπρόσεκτη πορεία σε ομάδες της Α1.

Αμέσως μετά το Περιστέρι μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, ενώ από το 2001 ως το 2007 βρέθηκε στην ΑΕΚ, συμβάλλοντας σε μεγάλες επιτυχίες όπως η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Τελευταία του παρουσία σε σύλλογο ήταν στον Κολοσσό Ρόδου, όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια. Το επιστέγασμα της μεθοδικής δουλειά του ήταν το κάλεσμα από την ελληνική ομοσπονδία για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική Ελλάδας.

Η έλευση λοιπόν του Κ. Κώτση φέρνει στην Κύμη έναν «καπετάνιο» που γνωρίζει πολύ καλά τις κακοτοπιές του νέου πρωταθλήματος, με τον ίδιο να …κουβαλά στις αποσκευές του πολύτιμη εμπειρία, τεχνογνωσία και πολύ όρεξη για σκληρή και μεθοδική δουλειά. Εχέγγυα που αποτελούν εγγύηση ότι το «καράβι» της Κύμης θα φτάσει με ασφάλεια σε νέες επιτυχίες!

Σχετικά άρθρα

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou

Ο Νίκος Περσίδης στον Άρη Θεσσαλονίκης!

pannikolaou

Trace ‘n Chase με τους Βασίλη Σκουντή και Βαγγέλη Αγγέλου! (video)

pannikolaou