ΕΦΗΒΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Ο Μιχαήλ της Παναγίτσας στην Εθνική U15!

Με την εθνική Παμπαίδων θα κάνει προπονήσεις ο Απόστολος Μιχαήλ της Παναγίτσας που επιλέχθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή μαζί με 15 ακόμα παίκτες.

Ο Μιχαήλ που είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της περιοχής, μετά από μια πολύ καλή χρονιά με την ομάδα του, αγωνιζόμενος σε όλα τα τμήματα, ήρθε η στιγμή να δώσει το παρών φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο.

Η Εθνική U15 έχεις τρεις προπονήσεις στο πρόγραμμά της: Την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 19.30 και το Σαββατοκύριακο (18 και 19 Ιουνίου) στις 19.00.

Οι παίκτες που έχουν κληθεί είναι οι εξής:

Απόστολος Μιχαήλ (Παναγίτσα), Παναγιώτης Λογοθέτης (Ίκαρος Καλλιθέας), Νίκος Λεκατσάς (Ίκαρος Καλλιθέας), Ζώης Καράμπελας (Μαρκόπουλο), Παναγιώτης Ευαγγελιάδης (ΓΑΟ Κουκουβαούνων), Σάββας Γεωργιάδης (Παναθηναϊκός), Γιάννης Μπαλαμότης (Παναθηναϊκός), Νίκος Ρογκαβόπουλος (Δούκας),  Ηλίας Κρασάκης (Περιστέρι), Βασίλης Σταυρακούκας (Πλάτων), Δημήτρης Καραϊσκος (Ολυμπιακός), Αλέξης Κάτζος (Κόροιβος Αμαλιάδας), Νίκος Μιχαλόπουλος (Έσπερος Πατρών), Χρήστος Μιχάλης (Κορωπί), Ιάσων Μπουρλάκης (Πρωτέας Βούλας), Αναστάσης Κωστόπουλος (Αγία Παρασκευή).

Σχετικά άρθρα

Πρωτάθλημα Εφήβων: Βαθμολογίες & σκόρερς (2η αγωνιστική-25 & 26/9)

pannikolaou

Waverpoll.com: Θα πετύχει την άνοδο στην Α1 με την Καρδίτσα ο Γ. Μπουρούσης;

pannikolaou

Πρωτάθλημα Παίδων: Βαθμολογίες & σκόρερς (2η αγωνιστική-25 & 26/9)

pannikolaou