Α ΕΣΚΑΣΕ

Ο Σκαλτσάς επέστρεψε ως παίκτης στον Απόλλωνα Λιβαδειάς

Μια σημαντική προσθήκη εκ των έσω έκανε ο νεοφώτιστος στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ Απόλλων Λιβαδειάς, ενεργοποιώντας τον Μάριο Σκαλτσά που θα επιστρέψει και πάλι στη δράση και μάλιστα στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Ο Σκαλτσάς που είναι 34 ετών, έχει παίξει στο παρελθόν για αρκετά χρόνια μπάσκετ σε καλό επίπεδο ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στις ακαδημίες του Απόλλων Λιβαδειάς και πέρυσι παράλληλα και στο αντρικό του Κύνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλων Λιβαδειάς, που καλωσορίζει τον Μάριο Σκαλτσά στο αγωνιστικό δυναμικό της ομάδας:

Η ομάδα μας καλωσορίζει τον Μάριο Σκαλτσά και σαν αθλητή πλέον μετά την συνέχιση της πετυχημένης συνεργασίας μας σαν προπονητή ακαδημιών.
Ο Μάριος Σκαλτσάς που πάντα μετείχε στις προπονήσεις και σε όποιο ματς απαιτήθηκε, σαν παίχτης, αποφάσισε να βοηθήσει την ομάδα μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ με πιο ενεργό ρόλο.
Ο Μάριος που εκτός από προπονητής έχει αγωνιστεί και σαν αθλητής στην ομάδα μας στο χρονικό διάστημα 2009 – 2015, έχει σημαντική εμπειρία και όταν βρεθεί στο κατάλληλο επίπεδο μετά την προετοιμασία της ομάδας μας θα δώσει πολλές λύσεις περιφερειακά αλλά και κοντά στο καλάθι.
Ο Μάριος γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 1982.
Έπαιξε μπάσκετ σε όλα τα τμήματα της Α.Ε.Λιβαδειάς με σημαντικότερη επιτυχία την άνοδο στην Γ ‘Εθνική κατηγορία (2007-08).
Έχει παίξει μπάσκετ σε Α.Ε.Λιβαδειάς (Α΄ΕΣΚΑΣΕ,Γ’ Εθνική), Φοίνικας Αγίας Σοφίας (Α’ ΕΣΚΑΝΑ)και ΑΣ Απόλλων Λιβαδειάς(Α’ ΕΣΚΑΣΕ& Β’ΕΣΚΑΣΕ).
Σπούδασε στο πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα φυσικής αγωγής(Τ.Ε.Φ.Α.Α).
Μάριε καλή σεζόν ευχόμαστε με υγεία!’.

Σχετικά άρθρα

M.V.P. Α’ ΕΣΚΑΣΕ (14η αγωνιστική): Ο Σταμάτης Βουρτζούμης του Άρη Θήβας!

pannikolaou

Video από τη 14η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑΣΕ

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Θήβας-ΓΑΣ Βασιλικού 88-83 (photo στιγμές από τον αγώνα)

pannikolaou