Α ΕΣΚΑΣΕ

Προς συγχώνευση Πρωτέας και Αναγέννηση Λαμίας!

Η άνοδος στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ του Πρωτέα φέρνει ανακατατάξεις στην ομάδα της Λαμίας, που όπως φαίνεται δυσκολεύεται αρκετά στην επόμενη μέρα, ψάχνοντας συμμαχίες ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του eviabasket.gr οι διοικούντες του Πρωτέα έχουν ξεκινήσει επαφές με τους αντίστοιχους της Αναγέννηση Λαμίας επιδιώκοντας τη συγχώνευση των δύο ομάδων και οι πρώτες συζητήσεις δείχνουν να βρίσκονται προς αυτή την κατεύθυνση.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για να φανεί η επόμενη μέρα για το μπάσκετ της Λαμίας, που πίσω από τη βιτρίνα του Έσπερου Λαμίας στη Γ’ Εθνική δείχνει να αντιμετωπίζει προβλήματα, τουλάχιστον σε επίπεδο αντρών.

Σε περίπτωση πάντως που ναυαγήσει το σενάριο συνεργασίας, κάτι που δεν δείχνει πάντως πιθανό αυτή την ώρα καθώς όπως είπαμε το κλίμα σε γενικές γραμμές είναι καλό, όλα τα ενδεχόμενα για την επόμενη μέρα του Πρωτέα θα είναι ανοιχτά, καθώς αυτή την ώρα δεν δείχνει δεδομένη ακόμα και η συμμετοχή της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (21η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Εύκολη νίκη! Απόλλων Λιβαδειάς-Κάδμος 43-94

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Σταθερά στη 2η θέση! ΓΑΣ Άμφισσας-Α.Ε. Καρύστου 67-80

pannikolaou