Γ ΕΣΚΑΣΕ

Πρώτη μεταγραφή για τη Δροσιά, πήρε τον Κύρκο από την ΑΓΕ Χαλκίδας

Η Δροσιά έκανε μια αξιοπρόσεκτη πορεία στη Γ’ ΕΣΚΑΣΕ τη σεζόν που τελείωσε, διεκδικώντας μέχρι τέλους την άνοδό της παρότι ήταν μόλις η 2η χρονιά που ενεργοποιήθηκε ως σωματείο.

Μάλιστα, με προπονητή τον Πέτρο Αργυρίου έδωσε βάση και στις μικρές ηλικίες, ενώ από τη νέα μπασκετική χρονιά θα δώσει το παρών και στα πρωταθλήματα υποδομής.

Στο αντρικό πάντως, φρόντισε να ενισχυθεί καθότι διανύουμε την περίοδο των μεταγραφών, αποκτώντας τον Γιάννη Κύρκο από την ΑΓΕ Χαλκίδας, ο οποίος στη φωτογραφία διακρίνεται μαζί με τον αρχηγό της ομάδας Σπύρο Αφράτη.

Στην ανακοίνωση της Δροσιάς για τη μεταγραφή του, τονίζεται χαρακτηριστικά:’ Το Δ.Σ. του Α.Ο.Δροσιάς ανακοινώνει τη μεταγραφή του Ιωάννη Κύρκου από την ΑΓΕ Χαλκίδας. Ο αθλητής αγωνίζεται στη θέση ‘5’ και ήταν από τους στυλοβάτες της φετινής πορείας της ΑΓΕΧ και στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον Α.Ο.Δροσιάς. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε υγεία και…να χαρεί το μπάσκετ, επιτυγχάνοντας τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του προσωπικά’.

 

Σχετικά άρθρα

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος στην εκδήλωση των Stereabasket Awards 2023!

pannikolaou

Stereabasket Awards 2023: Το ρεπορτάζ του Star Κεντρικής Ελλάδας για την εκδήλωση (video)

pannikolaou

Με…γλυκιά γεύση από το ”Κωνσταντίνου & Ελένης” τα Stereabasket Awards 2023!

pannikolaou