Γ ΕΘΝΙΚΗ

Συνεχίζει με Αναστασίου και Χαρατσή ο Κάδμος

Με τον Αποστόλη Αναστασίου στο τιμόνι του και τον Γιάννη Χαρατσή αρχηγό του εντός του παρκέ, συνεχίζει ο Κάδμος και τη φετινή χρονιά στη Γ΄Εθνική που τον βρίσκει με σαφώς μεγαλύτερες φιλοδοξίες.

Ο Αναστασίου που ανέβασε τον Κάδμο στη Γ’ Εθνική έχοντας προσφέρει στο παρελθόν τα μέγιστα και ως παίκτης του συλλόγου, θα έχει ως  άμεσο συνεργάτη και τη νέα σεζόν τον Στεφ.Δεφίγγο.

Όσο για τον Γιάννη Χαρατσή, αποτελεί τη ‘σημαία’ του Κάδμου έχοντας πάνω από 20 χρονιά προσφορά στο σύλλογο της Θήβας, αλλά και στον συντοπίτη Ηρακλή όταν είχε ενεργά αγωνιστικά τμήματα.

Τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίζεται ανελλιπώς μετρώντας 71 συνεχόμενες συμμετοχές σε Α’ ΕΣΚΑΣΕ και Γ’ Εθνική. Η περσινή περίοδος ήταν από τις πιο ώριμες της καριέρας του, καταγράφοντας 25 συμμετοχές με 13,9 πόντους μ.ο. και κορυφαία επίδοση τους 39 πόντους εναντίον του Τρίτωνα.
Ο ίδιος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη συμφωνία και αρκέστηκε σε μια λιτή δήλωση: “Θέλουμε τον κόσμο και φέτος στο πλευρό μας, με αυτόν δε φοβόμαστε τίποτα και είμαστε έτοιμοι για την υπέρβαση”.

Σχετικά άρθρα

Covid-19: Κατέβηκαν επίπεδο αρκετοί δήμοι στην Εύβοια αλλά και στην Αταλάντη

pannikolaou

Επίσημα ο Βαγγέλης Αγγέλου προπονητής της ΑΕΚ! Ανακοινώθηκε και ο Διονύσης Αγγέλου!

pannikolaou

Λιόλιος προς ΕΟΚ: ”Άμεση επανεκκίνηση των ακαδημιών”

pannikolaou