Γ ΕΣΚΑΣΕ

Απολογισμός για τον Παπαθεοδώρου και πρώτη μεταγραφή ο Αναγνώστου!

Τον απολογισμό μιας χρονιάς που χαρακτηρίζεται στην ανακοίνωση-απολογισμό ως γλυκόπικρη, έκανε η ομάδα της Α.Ε.Χαλκίδας ‘Παπαθεοδώρου’, ανακοινώνοντας παράλληλα και την πρώτη μεταγραφή εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Δημήτρη Αναγνώστου να αποτελεί μέλος της ομάδας μετά από μια χρονιά στον Αλέξανδρο Αρτάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

‘Η Α.Ε.ΧΑΛΚΙΔΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κάνει τον ετήσιο απολογισμό της, αφήνοντας πίσω μια χρονιά που μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Γλυκιά γιατί εκπλήρωσε τον αρχικό της στόχο που ήταν να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα, και πικρή γιατί δεν μπορέσαμε να ανέβουμε στην υψηλότερη κατηγορία. Αισθανόμαστε λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν (άλλοι λίγο, άλλοι πολύ) στην ομάδα μας τη φετινή σαιζόν.

Τον προπονητή μας Αναστάση Σαράπη που επωμίζεται όλης της αγωνιστικής προσπάθειας και εικόνας και τον γενικό αρχηγό Νίκο Μήτρογλου που έλυνε όλα τα προβλήματα της ομάδας πριν καν δημιουργηθούν.

Επίσης να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τους αθλητές Βαγγέλη Βασιλείου, Γιώργο Μπρούζο και Παναγιώτη  Παπαδέδε για την πολύτιμη συνεισφορά στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων μας που τη νέα σεζόν δε θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα χρώματα της ομάδας μας και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στην καριέρα τους και να έχουν πάντα επιτυχίες.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΗΤΣΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΤέλος είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι τη νέα σεζόν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ομάδα μας όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, αφού εκτίμησαν το άριστο φιλικό κλίμα που υπάρχει. Επίσης να καλωσορίσουμε την πρώτη προσθήκη, τον Δημήτρη Αναγνώστου, ένας πολύ έμπειρος αθλητής που θα αναλάβει την αγωνιστική οργάνωση τη ομάδας μας από τη θέση του playmaker. Του ευχόμαστε υγεία και καλή μπασκετική χρονιά.

Υ.Γ. Όλη η ομάδα θέλει να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση και καλές διακοπές στον μπόμπερ της Παναγιώτη Μιχαήλ. Ελπίζουμε να είναι γρήγορα κοντά μας.

Εκ της Διοικήσεως’

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou

Γ’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (12η & 10η αγωνιστική 20-21/4)

pannikolaou