B ΕΣΚΑΣΕ Β ΕΣΚΑΣΕ Β ΟΜΙΛΟΣ

Γιορτή του μπάσκετ στο κατάμεστο κλειστό της Αμφίκλειας!

ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΜΕ 67-104 ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ! ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ‘ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ’ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ!

Με απόλυτη επιτυχία έγινε χθες στην Αμφίκλεια ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στον τοπικό Άρη και το Σύλλογο Ελλήνων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο όπου όσοι παραβρέθηκαν είχαν τη μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά τα ινδάλματα του παρελθόντος!

Εκτός από το όμορφο θέαμα και τις αναμνήσεις, η εκδήλωση πέτυχε απόλυτα καθώς επιτεύχθηκε και ο στόχος της συγκέντρωσης χρημάτων τα οποία και θα διατεθούν στο φιλόπτωχο ταμείο του Ι.Ν.ΕΙΣ.Θ Αμφίκλειας για την ενίσχυση των απόρων της περιοχής.

Οι Βετεράνοι παίκτες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία και την ανταπόκριση του κόσμου, με τον Γιάννη Ιωαννίδη να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια του Άρη Αμφίκλειας σε όλα τα επίπεδα στη φετινή χρονιά, στην οποία κατάφερε να κάνει έντονη την παρουσία του, τόσο με την άνοδο της αντρικής ομάδας στη Β’ ΕΣΚΑΣΕ και τη δημιουργία ακαδημιών, όσο και με τις κοινωνικές εκδηλώσεις όπως η χθεσινή.

Στο ματς τώρα, το θέαμα ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικό, οι μεγάλοι παίκτες του παρελθόντος έδειξαν την αναμφισβήτητη αξία τους, επικρατώντας για την ιστορία του Άρη Αμφίκλειας με 67-104, με τους ‘κιτρινόμαυρους’ να κερδίζουν δικαιωματικά και αυτοί με τη σειρά τους το χειροκρότημα.

Διαιτητές: Χουγιάζος-Κοτσιμπός.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-24, 16-26, 25-34, 17-20.

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Τριπηλόπουλος): Ποζιός, Παπαδάκης Στ. 18 (2), Μώρος 10 (1), Μιχέλης, Χούμπα, Κουρέπης Δημ. 11, Σύρος 2, Κουρέπης Αρ. 7, Τσεκούρας 4, Παπαδάκης Αρ. 4 (1), Τσαρπαλής 5 (1), Τσιαπραϊλης 6.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ (Ιωαννίδης): Καζιάνης 4 (1), Σιούτης, Κωνσταντινίδης, Αγγελίδης, Μπουντούρης 17 (4), Βετούλας 12 (4), Χρυσανθόπουλος 7 (1), Βουρτζούμης 20 (3), Καραποστόλου 9 (1), Δανιήλ 5 (1), Γιαννούλης 30.

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Στη Θήβα στις 28 Απριλίου το 5ο All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou