B ΕΣΚΑΣΕ Α ΕΣΚΑΣΕ

Μικρή η συμμετοχή στη Γεν.Συνέλευση της ΕΣΚΑΣΕ

Παρότι, όπως είπε ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ Χάρης Μελετίου, φέτος υπήρξε ρεκόρ συμμετοχών των σωματείων στα πρωταθλήματα της Ένωσης, εντούτοις η συμμετοχή στη σημερινή Γενική Συνέλευση δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς σε σύνολο 53 ενεργών σωματείων, μόλις τα 17 εκπροσωπήθηκαν.

Παρ’ όλα αυτά, η ΕΣΚΑΣΕ προχώρησε ως όφειλε στη σχετική διαδικασία, με τους παρόντες στη Γενική Συνέλευση να εγκρίνουν ομόφωνα τον Οικονομικό απολογισμό, όπως αυτός παρουσιάστηκε από τον ταμία Χρήστο Αλογοσκούφη.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος Χάρης Μελετίου, δίνοντας αρχικά συγχαρητήρια σε όλα τα σωματεία που πέτυχαν στους στόχους στους στα πρωταθλήματα που τελείωσαν πριν από λίγο χρονικό διάστημα, ενώ στον αγωνιστικό απολογισμό, επισημάνθηκε το ρεκόρ αγώνων που σημειώθηκε, με τα επίσημα ματς σε όλα τα πρωταθλήματα να ανέρχονται στα 713, ενώ πέρυσι ήταν λίγο πάνω από τα 600!

Ακόμα, έγινε γνωστό στα μέλη της Συνέλευσης, πως στα γραφεία της ΕΣΚΑΣΕ έχει έρθει μια οικονομική προσφορά από την εταιρεία Wilson, που προβλέπει πως αν τα πρωταθλήματα γίνουν με τις μπάλες της συγκεκριμένης εταιρείας, θα δοθούν ως δώρο στο κάθε σωματείο 2 μπάλες!

Αυτή η αναφορά είχε κάποιους εκπροσώπους σωματείων που τη δέχθηκαν, αλλά και αρκετούς που είχαν ενστάσεις καθώς όπως είπαν έχουν προμηθευτεί πρόσφατα μπάλες από άλλες εταιρείες (Molten).

Κατόπιν αυτής της διαφωνίας, αποφασίστηκε μια επιτροπή να ασχοληθεί με αυτό το θέμα ώστε να δει ακριβώς ποια είναι τα πλεονεκτήματα και αν υπάρξει τυχόν προσφορά από άλλη εταιρεία.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Και τώρα playoffs! Κάδμος-Λοκρός 100-53

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Δύσκολη νίκη και οριστικά στη 2η θέση! Α.Ε. Καρύστου-Τελεθριακός 76-67

pannikolaou