Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ο Γιώργος Ρουμελιώτης στο Λοκρό!

Ένας παλιός γνώριμος για τον Λοκρό αποτελεί την πρώτη φετινή μεταγραφική κίνηση για την ομάδα της Αταλάντης, που τη νέα αγωνιστική περίοδο θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ’ Εθνική.

Ο Γιώργος Ρουμελιώτης που είχε παίξει και πριν από 2 χρόνια στον Λοκρό, πήρε μεταγραφή από τον Τελεθριακό και τη νέα σεζόν θα τεθεί στη διάθεση του Λουκά Ζαρονικόλα και των συνεργατών του.

Ο Ρουμελιώτης προέρχεται από μια εντυπωσιακή χρονιά στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ όπου και αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος καθώς επίσης και πρώτος σε εύστοχα τρίποντα!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτή η κίνηση που έχει κάνει μέχρι στιγμής η ομάδα της Αταλάντης, καθώς παράλληλα με τη μεταγραφή του Ρουμελιώτη, έγιναν οι περισσότερες ανανεώσεις σε παίκτες από το περσινό ρόστερ, αλλά και στο προπονητικό team.

Έτσι λοιπόν, από το Λοκρό ανακοινώθηκε πως και τη νέα σεζόν στο τιμόνι της ομάδας θα βρίσκεται ο Λουκάς Ζαρονικόλας με άμεσο συνεργάτη τον Δημήτρη Σεργιάννη.

Επίσης, σε ότι αφορά τις ανανεώσεις των παικτών, ο Λοκρός ανακοίνωσε πως στην ομάδα θα βρίσκονται και τη νέα χρονιά οι Ανέστης Μάτος, Άγγελος Μάτος, Ανδρέας Σμάγκιν, Γιάννης Παπαηλίου και Σπύρος Διαμαντής οι οποίοι μετά και την περσινή επιτυχημένη χρονιά θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι μεταβατικές προπονήσεις της ομάδας με τη συμμετοχή και αρκετών παικτών που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα.

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Νέο double double από τον Δημήτρη Μάρκου στη Γ’ Εθνική! (video)

pannikolaou

Ο ΣΕΠΚ τίμησε τον Γιάννη Ντεντόπουλο!

pannikolaou