Α ΕΣΚΑΣΕ

Ο Τοσούνης στο προπονητικό team της Παναγίτσας που είναι κοντά σε νέες μεταγραφές!

Στοχευμένες κινήσεις από την Παναγίτσα στη φετινή μεταγραφική περίοδο, με την ομάδα της Χαλκίδας να ενισχύεται σε όλους τους τομείς.

Έτσι μετά τις πρώτες μεταγραφικές ενισχύσεις που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα με τους Χαρ. Μπέλλο και Κουτσογιάννη αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Μιχαήλ, χθες η Παναγίτσα ανακοίνωσε το ξεκίνημα της συνεργασίας με τον Γιώργο Τοσούνη που θα προστεθεί στο προπονητικό team της Παναγίτσας, ως βοηθός του Μιχαήλ.

Ο Τοσούνης επιστρέφει στη δράση μετά από χρόνια, έχοντας στο παρελθόν εργαστεί σε αρκετές ομάδες, όπως στη γυναικεία ομάδα αλλά και στα παιδικό-εφηβικά της ΑΓΕΧ τις καλές εποχές.

Η ανακοίνωση της Παναγίτσας για τη συνεργασία με τον Γ.Τοσούνη είχε ως εξής:‘Η Α.Ε. Έξω Παναγίτσας ανακοινώνει επισήμως, ότι προχώρησε σε συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή Τοσούνη Γεώργιο ο οποίος και θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή μας Μιχαήλ Παναγιώτη στα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας μας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει’.

Η ομάδα της Χαλκίδας όμως δεν θα σταθεί εκεί, καθώς ήδη βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με ένα Χαλκιδέο γκάρντ, ενώ είναι στην αναζήτηση και ενός ψηλού από την αγορά της Αθήνας.

Παράλληλα, η Παναγίτσα θα προχωρήσει στην περίοδο των αποδεσμεύσεων στην απόκτηση 4 παίδων και 4 εφήβων, επιλεγμένων παικτών, από την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou