ΠΑΙΔΩΝ

Ο Χάλιος του Άρη Θηβών στον Ολυμπιακό Πειραιώς!

Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τον Νίκο Χάλιο του Άρη Θηβών, καθώς πριν από λίγο η ομάδα του ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και ο ταλαντούχος Θηβαίος παίκτης ανήκει ήδη στο ρόστερ του παιδικού τμήματος των ‘ερυθρόλευκων’!

Ο Ν.Χάλιος που είναι γεννημένος το 2001 και έχει ύψος 2 μ. έκανε τους τελευταίους 2 μήνες προπονήσεις με τον Ολυμπιακό, έπεισε την ομάδα του Πειραιά για το ταλέντο του και εντάχθηκε στο δυναμικό του.

Μεγάλη επιτυχία αναμφίβολα όμως και για τον Άρη Θηβών, που έδειξε για μια ακόμα φορά την πολύ σοβαρή δουλειά που κάνει στα τμήματα υποδομής, βγάζοντας διαρκώς παίκτες πρώτης γραμμής.

χαλιος 14Ο Χάλιος (στην ομαδική φωτο με το Νο14) παραχωρήθηκε με 2 χρόνια υποσχετική στον Ολυμπιακό και αμέσως ενσωματώθηκε στην αποστολή του παιδικού των ‘ερυθρόλευκων’ που αναχωρεί για την Μόντσα της Ιταλίας όπου θα συμμετέχει στο εβδομαδιαίο  διεθνές τουρνουά προς τιμή του Αλμπέρτο Τζιόβα, με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων των Φενέρμπαχτσε, Ρεάλ Μαδρίτης, Αρμάνι Μιλάνο, Ζαλγκίρις Κάουνας, Μπάμπεργκ, Τσεντεβίτα κλπ.

 

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

Παίδων: Τα ζευγάρια στο final-4. Οι μέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων

pannikolaou

ΠΑΙΔΩΝ Β’ ΦΑΣΗ: ΓΑΣ Βασιλικού-ΑΓΕ Χαλκίδας (photo album)

pannikolaou