Uncategorized Α ΕΣΚΑΣΕ

ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ: Από Τρίτη τα σπουδαία!

Πολλά ανοιχτά μέτωπα έχει το Σχηματάρι τα οποία και καλείται να κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες εν όψει και της μεταγραφικής περιόδου, που θα φέρει όπως όλα δείχνουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, τουλάχιστον σε σύγκριση με την περσινή χρονιά.

Ανοιχτό είναι επίσης και το θέμα του προπονητή, καθώς στις πρώτες επαφές με τον Γιάννη Τσαούση δεν επήλθε συμφωνία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να γίνει τις προσεχείς ημέρες.

Ο Τσαούσης, που αποτελεί βασική επιλογή των διοικούντων που εκτίμησαν απόλυτα το έργο του την περσινή χρονιά, ζήτησε και πήρε λίγες ημέρες παράταση, θέλοντας να εξετάσει προτάσεις που έχει και από άλλες ομάδες.

Μέχρι την Τετάρτη το θέμα του προπονητή λογικά θα έχει τελειώσει, όπως και τα περισσότερα από τα ανοιχτά ζητήματα των παικτών.

Οι σίγουροι

γυφτοΓια τη νέα σεζόν, είναι δεδομένο πως το παρών θα δώσουν οι Γυφτονικολός, Σπανός καθώς και όλοι οι ντόπιοι παίκτες που ήρθαν σε συμφωνία με τη διοίκηση και οι οποίοι θα μπουν μπροστά και στη νέα προσπάθεια. Ιδιαίτερα όσο αφορά τον Γυφτονικολό (φωτο), όπως όλα δείχνουν θέλει να κλείσει την καριέρα του στο Σχηματάρι, έχοντας ‘δεθεί’ με την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της.

Οι εκκρεμότητες

ΜΟΥΛΑΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΑρκετές όμως είναι οι εκκρεμότητες. Για την Τρίτη η διοίκηση της ομάδας έχει ραντεβού με τους Βαϊνά και Κωνσταντούρα με πιθανή την ανανέωση της συνεργασίας για μια ακόμη χρονιά. Οι περιπτώσεις των Βλάχου και Μουλά (φωτο) είναι πιο πολύπλοκες καθώς θα πρέπει να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να δουν οι παίκτες που έχουν περάσει και αν μπορούν να παραμείνουν στον Ερμή. Η πρόθεση πάντως και από τις δύο πλευρές, είναι να ανανεωθεί η συνεργασία τους.

Απομακρύνεται ο Κοσμετάτος

ΚΟΣΜΕΤΑΤΟΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟ Κοσμετάτος είναι η πιο δύσκολη περίπτωση για το Σχηματάρι, με τον παίκτη να έχει κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα έχοντας προτάσεις από πολλές ομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Λοκρό και είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Αταλάντης και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou