Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ

Τέσσερις μεταγραφές για τον Αίαντα Αυλίδας!

Απ’ ότι φαίνεται ο Αίαντας Αυλίδας θα παίξει τη νέα σεζόν στη Β’ ΕΣΚΑΣΕ, κερδίζοντας την άνοδο στην πρώτη του παρουσία στα τοπικά δρώμενα που στέφθηκε με επιτυχία, καθώς μετά την απόσυρση του Αλέξανδρου Αρτάκης από την Α’ ΕΣΚΑΣΕ που έφερε ντόμινο αλλαγών σε όλες τις κατηγορίες, η ομάδα της Αυλίδας πήρε το εισιτήριο της ανόδου, με τον Αίαντα να ενισχύεται σημαντικά εν όψει αυτής της νέας πρόκλησης.

Η ομάδα του Νάσου Σάλιαρη έκανε ήδη τις πρώτες του 4 μεταγραφές, αποκτώντας παίκτες σε όλες τις θέσεις και ενώ αναμένεται πως στην περίοδο των αποδεσμεύσεων είναι πολύ πιθανό να προκύψουν 1-2 ακόμα μεταγραφικές κινήσεις.

Η ομάδα της Αυλίδας απέκτησε με τη μορφή ελεύθερης μεταγραφής, τον Γιώργο Κόκορη και τον Δημήτρη Ιωάννου από το XBA καθώς επίσης τον Γιώργο Κόφφα (φωτο) από την ΑΓΕ Χαλκίδας και τον Βαγγέλη Βασιλείου από τον Παπαθεοδώρου.

Επίσης, από τον Αίαντα αποδεσμεύτηκαν, έχοντας τη δυνατότητα πλέον να συνεχίσουν σε κάποιο άλλο σύλλογο, οι Δημήτρης Μπαρόλας, Γιάννης Πρωτόπαππας και ο Κώστας Ανδρούτσος που θα φύγει για σπουδές στο εξωτερικό, με τη διοίκηση της ομάδας να ευχαριστεί τους παίκτες για τη συνεισφορά τους στην πρώτη χρονιά λειτουργίας της ομάδας.

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΣΚΑΣΕ: ΓΑΣ Βασιλικού-Ληλάντιο 75-55 (photo: Άγγελος Αγαπητός)

pannikolaou

Κλήρωση Β’ ΕΣΚΑΣΕ (playoffs)

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Βαθμολογία & σκόρερς (14η αγωνιστική-Τελική)

pannikolaou