Over playUncategorized

Έτοιμο στα τέλη Σεπτέμβρη το κλειστό του Αλιβερίου!

ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ.

Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί για την αθλητική νεολαία του Αλιβερίου αλλά και της Κύμης, η ολοκλήρωση των έργων στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Αλιβερίου πριν από τον αρχικό χρονοδιάγραμμα, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα για τις ανάγκες των ομάδων της ευρύτερης περιοχής.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του Γ.Σ.Κύμης και αντιδήμαρχο του Δήμου Αλέξανδρο Θεοδώρου, μας ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟεπιβεβαίωσε τις πληροφορίες τονίζοντας χαρακτηριστικά:’Έχουμε την δέσμευση των αρμόδιων υπηρεσιών, πως μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχουν τοποθετηθεί στο κλειστό του Αλιβερίου οι μπασκέτες και ο φωτεινός πίνακας και θα δοθεί προς χρήση στις ομάδες για να αγωνιστούν στα νέα τοπικά πρωταθλήματα. Είναι ένα έργο πνοής για τον τοπικό αθλητισμό, που θα καλύψει και τις ανάγκες των ομάδων της Κύμης μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών σε αυτό το γυμναστήριο’.

Έναρξη έργων και στο κλειστό της Κύμης

Εν τω μεταξύ, παράλληλα με την ολοκλήρωση των εργασιών στο κλειστό του Αλιβερίου, ξεκινούν στα τέλη Σεπτέμβρη και οι εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο της Κύμης ώστε να πληρεί τις προδιαγραφές για τη διεξαγωγή αγώνων Α1.

Οι μελέτες για το κλειστό είναι στο τελικό στάδιο, θα κατατεθούν άμεσα και το γήπεδο θα ενταχθεί στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με τα έργα να ξεκινούν αμέσως κάτι που υπολογίζεται να γίνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Παίκτης-προπονητής στον Παπάδο Γέρα ο Καραδόπουλος

pannikolaou

Σαν σήμερα…25 Αυγούστου (2015-2023)

pannikolaou

Ανανέωσε με Σιδέρη ο Εθνικός Λιβαδειάς!

pannikolaou